Idiotizmi 4. Janševe vlade

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.575
15.121
113
kod Džej-Zija
Če je kdo patetičen, si to ti s prikrito zahtevo, da se ne piše o idiotizmih sedanje vlade in to v temi, ki ima ravno tak naslov in jo je odprl izpričan ljubitelj tega folka, ki se je namontiral v vlado.(edino če naenkrat ni več, kot kalbo recimo.) :)
če bi rad pisal o uspehih, si odpri svojo temo, ampak se bojim, da ne bo kaj pisati, razen o whataboutizmih, ki se jih poslužujejo vsi v vladi, seveda pa tudi zagovorniki, vključno s tabo..
lahko pa hvališ edino žensko, ki ima poleg vseh mogočih opravkov še cajt, da modruje na tem forumu in soli pamet papkom, ki jo obrajtate.:cool:
Zaradi mene ti lepi vsako stvar, ki se ti zdi idiotizem. Smo svobodna država (na srečo ne več Svobodna). Patetično pa je, da isto sranje v drugi obliki lepiš vsak dan. Dva dni nazaj jamranje o zastojih. Včeraj jamranje o zastojih. Danes pogrešam jamranje o zastojih.

Seveda pa ne pridemo do introspekcije, kjer bi ugotovil, da je zastoje zakuhal vaš kader Ribič. Zdaj naj bi pa neki Vrtovec zastoje rešil v dveh mesecih?

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jurek1973

Guru
3. sep 2007
5.041
2.049
113
Recimo kot je odšel dvojni doktor prava, ki je doktoriral na prestižnih univerzah v tujini.
Oh bogi levičarji. Tako imate tega Snežiča v zobeh, pa tako ga poskušate zjebat, poleg pa še cel kup ostalih odženete.
Ampak Snežiču se itak nič ne bo zgodilo, ostali bodo pa vseeno odšli. Pač kolateralna škoda razrednega boja.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.065
713
113
tu in tam
Zaradi mene ti lepi vsako stvar, ki se ti zdi idiotizem. Smo svobodna država (na srečo ne več Svobodna). Patetično pa je, da isto sranje v drugi obliki lepiš vsak dan. Dva dni nazaj jamranje o zastojih. Včeraj jamranje o zastojih. Danes pogrešam jamranje o zastojih.

Seveda pa ne pridemo do introspekcije, kjer bi ugotovil, da je zastoje zakuhal vaš kader Ribič. Zdaj naj bi pa neki Vrtovec zastoje rešil v dveh mesecih?
Ok, kdo je pa razkril to famozno "introspekcijo", da bi jo jemal resno in pljuval po Ribiču? ti? somišljeniki? se bojim, da niste preveč kompetentni.
Drgač so pa zastoji zdaj moderni, Vritovec se je hvalil na vsa usta štiri let in še več, kako se da vse v enem tednu urediti, zdaj pa nič..

• Haha
Reactions: mosseero

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.575
15.121
113
kod Džej-Zija
Ok, kdo je pa razkril to famozno "introspekcijo", da bi jo jemal resno in pljuval po Ribiču? ti? somišljeniki? se bojim, da niste preveč kompetentni.
Drgač so pa zastoji zdaj moderni, Vritovec se je hvalil na vsa usta štiri let in še več, kako se da vse v enem tednu urediti, zdaj pa nič..
Aaammm, če jaz (in moji somišljeniki?) nismo kompententni, da ugotavljamo, da so delovišča prazna in da se dela s porazno hitrostjo, ter da so hkrati zaprti vsi kraki AC križa, potem utihni tudi ti, ker očitno nisi kompetenten, da ugotoviš, da stojiš v zastoju. WTF? :bonk:Kakšno debilno logiko si tu skotalil?

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.065
713
113
tu in tam
Aaammm, če jaz (in moji somišljeniki?) nismo kompententni, da ugotavljamo, da so delovišča prazna in da se dela s porazno hitrostjo, ter da so hkrati zaprti vsi kraki AC križa, potem utihni tudi ti, ker očitno nisi kompetenten, da ugotoviš, da stojiš v zastoju. WTF? :bonk:Kakšno debilno logiko si tu skotalil?
Ta pogled je čisto subjektiven in ne odraža realitete problema.;)

• Haha
Reactions: mosseero

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.575
15.121
113
kod Džej-Zija
Sem dojel "srž". Obljubljal je odpravo zastojev, ki so še vedno tukaj. In kako pomaga, če to zdaj ponavljaš vsak dan?

Naj grem brskat po vseh obljubah, ki si jih natrosil kot Svobodnjak, pa se ni zgodilo nič ali poslabšalo stanje? Zakaj se tam ne repenčiš?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.065
713
113
tu in tam
Fantje, kot opazam, Alter se stara. Jao, to ste ze vsi nad/okoli 50 al kaj? :)
Res je ena žalost vse skupaj- v tistih časih smo pa bili poskočni, s puncami, ki jih je bilo tukaj cel kup smo si pisali zanimive in žgečljive stvari že na javno, da na ZS sploh ne omenjam..na pijače smo hodili, pogosto še na kaj drugega.. :cool:
Zdaj pa otroci, vnuki, politika, sončne elektrarne ..cccc.:rolleyes:

mistique

Guru
16. jun 2009
16.997
3.989
113
Zastojev ne bo nihče odpravil. Mislim, da je Đeri govoril o skrajšanju trajanja del ali pohitritvi in nočnem delu. Da pregledujejo pogodbe itd...Skratka skakal je pred rudo.
Pigodbe so pregledali...dokler ne bo novega precednika uprave, bo glasen, potem bo pa vse bolj kot ne isto, le Đeri bo lapal o afiniteti do jedrske energije še iz otroštva...

Interventni zakon je pa že v imenu skrenil...

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.065
713
113
tu in tam
Sem dojel "srž". Obljubljal je odpravo zastojev, ki so še vedno tukaj. In kako pomaga, če to zdaj ponavljaš vsak dan?

Naj grem brskat po vseh obljubah, ki si jih natrosil kot Svobodnjak, pa se ni zgodilo nič ali poslabšalo stanje? Zakaj se tam ne repenčiš?
pomaga nič, je pa vsaj ogledalo tistim, ki so podobno delali v prejšnjem mandatu in to večinoma neupravičeno..
Svobodnjak? a ni bil to neki piar, brez možnosti izvrševanja obljub ali kako že..:sprasujemse: ne vem, jaz ga ne vidim za vsakim vogalom..:cool: