IAS Maribor 08 - kdo bo tam?

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Ja če potegnem črto je takole. Za tistega, ki pride na miting vsakih 10 let je tole 'wow'! Za nas entuziaste, je pa to malce premalo. Še tisto, kar naj bi bilo obljubljeno ni bilo...
Ampak daleč od tega, da ni bilo vredno prit. Je bila pa zato dobra družba in če si si vzel kot en tak letalski izlet, je bilo čisto v redu. Drugače pa povprečen miting, daleč od tiste agresivne reklame..

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.839
113
tako je, povprečno do amena..in za 10 € vstopnine kar je hudicevo dosti..bi morali biti vau..pac nerad primerjam zadevo z Zeltwegom kjer je bilo vau in to zastonj..

Organizatorji - dam vam slabo 2jko.

za drugic pa: brez vtopnine, simbolcino racunajte parkirnino, na samem dogodku pa vec štanotv, več dogajanja in hrane ter pijace, kjer bo folk ob normalni ceni radevolje pustil evre.

bojda so pekli cevape v samo na nemu stantu ko na vaski veselici..

prometne poti so bile ultrav kurcu. in o samem programu sploh ne bom zgubljal besede, in o napovedovalcu, so jih ze drugi...

xmovc

Pripravnik
2. okt 2007
110
0
16
Olimpijsko mesto
A Zeltweg bo še kdaj
sprasujem se.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Ja naslednje leto bo verjetno spet Rivotlo, potem je aktualen tudi CIAF, pa na Madžarskem je sredi avgusta letos en ornk Miting....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.932
113
Najbolj mi je pa bil butast Erjavec. Je prišel do ograje, in tam seveda razni nadobudneži z takimi in drugačnimi Eosi, pač slikali avojone. Rjavec pa vrže komentar; "A to so pa mediji, kajneda,... pa brez vprašanj danes prosim.." Folk ga je samo butadto gledal. Edino vprašanje ki bi mu zastavil je to če se zaveda da je butast kot 100 parov volov.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.200
1.206
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

kje pa je bil R8? ne da bi ga pogresal, ampak vprasam samo.
Smeh ...
Organizatorji so dobesedno pozabili, da je na sporedu dirka ...
Sicer pa bolje, da je ni bilo še 1x, ker bi še 1x izgubil - avto je namreč delal le na pol (gorela lučka elektronike motorja, ESP se ni dalo izklopit, kar posledično pomeni, da se ni dalo Launch controla vklopit). Je bil očitno bolj za penziče naštiman.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ksz
men je blo ql. se je dalo marsikaj videt. najbolj so me navdušli akrobati in pa b25.
shocked-1.gif

skratka ni mi žal teh 10€. žal mi je edino, da nisem šel še v soboto. sem pa zato gledal prireditev iz pohorja z dalnogledom, sam to ni isto.
tongue-1.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Malo me je zajebavala tehnika
smile-1.gif

No tukaj je en delček tega, kar se je dogajalo prejšnjo nedeljo
smile-1.gif