IAS Maribor 08 - kdo bo tam?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
že danes nekaj ruži okoli pohorja.
smile-1.gif
upam da bo lepo vreme ju3.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ja te pa se lahko kaj srečamo
smile-1.gif

jaz bom verjetno mel akreditacijo od redbulla in se bom večinoma tam nahajal
tongue-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
grin1.gif

to pa žal ne ker nisem njihov promotor
smile-1.gif

jaz sem samo človek, ki mu kolega zrihta akreditacijo
grin1.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Ej,a je res totalno bedno na airshowu??

Dobu sem info,da je poleg slabega vremena,se totalno beden show??

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
obupno je, šeško nima pojma o letalih in napoveduje, vsaj zdi se mi da je on... tu pa tam kero letalo, za namecek ga pa se vreme serje...v glavnem, ni vredno niti 5 €.... zal... mogoce bo pa drugo leto bolje. Lovci pa odpeljali na pocas, dva kroga, pa hitro nazaj v italijo. Še najbolj zanimiv je razstvani paviljon naše vojske, imajo zanimivo opremo ni kej.

še ta R8 bi bilo bolje da bi kar stal tam ko je parkiran
frown-1.gif
preseravanje style...

čakamo na nek zeltweg or something...

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Sem bil na mitingu. Vtisi so mešani. Mene itaq letala fascinirajo v PM zato sem že zelo zadovoljen če vidim f16 od blizu
smile-1.gif
Drugače ga je pa vreme sralo in sem se ob 15h pobral od tam.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.200
1.206
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

še ta R8 bi bilo bolje da bi kar stal tam ko je parkiran
frown-1.gif
preseravanje style...
Prav res. Test, ja ... Na pol kilometra
bonk.gif

Jebiga, kljukci na Porsche Verovškova so:
- dali avto z avtomatskim menjalnikom
- pripljali avto direkt na pisto, da ga voznik pred štartom ni peljal dlje kot par 100 metrov po travi do piste ...
Zdaj se pa pejt dirko ... Mogoče bo jutri bolje, ko bo uporabil še Launch Control funkcijo ...

Je pa zato B25 cela norišnica. Skoraj 3G smo parkrat navlekli, hehe ... V taki stari kišti. Pa s krilom enih 2 metra od tal v ene 60 stopinsjkem nagibu ob tem ... Ne moreš verjet, kok je to okretno.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
bom stal danes ob pisti, da dobim kako fotko, vceraj sem neko glavo škljocnooo..

ja res v bistvu je B25 bil edini vreden ogleda, sploh njegov šov
wink-1.gif

drugace pa danes bodo bojda belgijski f-16(ki sta bila parkirana ob letaliski stavbi), pilota sta pa večja mačka kot američana od včeraj-tako vsaj pravijo..upam da bo bolje. Pa soncek je...ce druga ne.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.200
1.206
113
www.adriamedia.si
Včeraj sem fotografu pred poletom zvizneil en fotoaparat, ampak še nimam slik (sem mu ga potem takoj vrnil), bom jutri videl, akj je ratalo na telh & v zraku. Ene dvakrat sem ga itak komaj v rokah držal ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Folka blo nepopisno dosti, ni čudno če pa je (bilo) tako lepo vreme. F16 pilota sta bla zgleda dobro razpoložena, kar nekaj manevrov naredila, Mig je bil bolj skop, ampak vseeno, bilo pa je.

Drugače pa pohvale organizatorjem, da je prireditev potekala tak tekoče in zvezno - nonstop je bil nekdo v zraku, nonstop je spiker informiral kaj se dogaja in kaj se bo dogajalo, ur so se držali... Pa same zanimive točke so bile, brez nekih mašil. Ni pripombe.

Najbolj pa sta me navdušila tista dva z jadrilicami in glasbeno spremljavo, nisem si predstavljal, da se da vse to z jadrilico nardit
shocked-1.gif