I LOVE MILAN - splošna debata

Jaz retard, sem pa na Newcastle stavil po parih dobrih predstavah. 150€ skozi okno
jezen.gif

Še dobro da nisem tak bedak da bi na ManU stavil
hysterical-1.gif

Tako sem že obupan tam na Bet&Win da že na konjske dirke stavim.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz retard, sem pa na Newcastle stavil po parih dobrih predstavah. 150€ skozi okno
jezen.gif

hysterical-1.gif

Eh, zadel sem Villareal, Juventus in Chelsea, zadnja tekma pa invalidi proti penzionerjem in prst v rit.
jezen.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj te razumem, mene je prejsnji teden zaf... real madrid, ko je popusare proti real union de irun nevemkajze za en fakin amaterski klub.. in pa kakopak valencia proti racing santander
jezen.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Back on topic.

Vsem igralcem AC Milana je*em sestre, mame in hčerke. Vse po spisku. Kaj je blo treba na koncu tekme za*ebat tri pike? Meni pa pred očmi raztrgat 300€.
10.gif

Pri stavah na Milan si v bistvu odvisen od italijanskih poštarjev, ker se vedno zna zgodit, da ček sodniku obtiči nekje na pošti.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
jezen.gif

hysterical-1.gif

Tudi meni je Newcastle odžrl 180 €.
rolleyes-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
hysterical-1.gif

Pozabil si me poslat na tečaj italijanščine in mi priporočat ene telefonske pogovore
evil.gif

Btw, če pogledam italijansko lestvico je jasno, da je letos kar nekaj ekip sponzoriralo sodniško organizacijo in da bo treba za najvišja mesta še kaj donirat za piščalke.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ti ne pomaga niti tečaj...
lahko se samo v kurenta oblečeš ter popivaš in skačeš kot dvorski norček po tvoji vasi.....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Milan are reportedly keen to reel in Udinese 'keeper Samir Handanovic and get rid of both Dida and Željko Kalac.

shocked-1.gif

Klik

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sam kaj k unadva nočtanikamor jt. So se Dide že polet holt znebit, pa ni hotu.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj pa vem, pojem merodajnosti ni, so pa kolikor tolikor natancni, kakor sem opazil..

Kaj pa vi spremljate za ene strani? Angleski jezik, prosim
smile-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Vsega razn uradnih strani klubov je bolj tko tko. Goal je pa itak znan po tem da skoz išče neke novice, ki jih sploh ni. Mal tko na trač že mejijo.