...ksz...
No evo, zadeva gre počasi proti koncu, imamo zmagovalca. In ker je na Alterju mnogo podobnih tem, kjer se debatira o nakupu vozil, nato pa vse nekam ponikne se mi zdi prav, da delim z vami kaj se bo dejansko kupilo....
In zmagovalec jeeee.... *bobn efekt, stopnjevanje dramatičnosti, stardec usedi se*..... KIA ProCeed 2014 letnik, 100konjski bencinar s 24.000 prevoženimi kilometri za 9.500€. Ja, izbiralo se je med jabolki, sem ter tja vrglo pogled na hruške, na koncu pa se je kupilo pomarančo
A j3bat ga, dejansko nikoli nisem bil pristaš nakupa novih novih vozil, pač preveč izgubijo na ceni v prvih dveh letih, enako ne maram teh najmanjših avtomobilov, enako moja, da se pa kupi cca.4 leta starega bimmerja 3 pa trenutno žal ne pride v poštev, še manj kakšnega TTja, MX5, GT86. Upam, da stardec ne krepne od smeha v kolikor najde tale post glede na to, da nikoli nisem bil (in še vedno nisem) pristaš Kie
Kaj naj rečem, upam, da bo dobro služila in da posledično kaj spremenim mnenje o tej znamki
Aja pa avto ni s štajerske tako da tu je že prvi plus