Hyundai coupe

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Razmišljam o nakupu avta pa mi je tale coupe nekako prišel v ožji izbor. Ima kdo kakšne izkušnje s temi avti? Letnik bi bil nekje okrog 2000. Kje so njegove slabe točke? Kateri motor je boljši - 1,6 ali 2,0?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Sicer s tem Hyundaiem nimam izkušenj ampak poglej morda še za kakšnim Ford Cougar-jem. Avta sta si kar precej podobna samo v Cougarju je več opreme in notranjost je precej boljša. Cena pa je tudi precej podobna za letnik tam okoli 2000.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.559
1.085
113
Titograd
V ceni nikakor nista podobna, pri rabljenih je vsaj 1000 € razlike. Pa tudi noter mi deluje Cougar prepričljivejše. Ta Coupe tudi mene mika.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Za ''igrat džeksona'' je ta pravi.
Sicer pa najslabši kupe, katerega sem kdaj vozil. Avto se nagiba po ovinkih kot ladja, ampak zato, da se ti vsaj malce odkupi, pa čutiš vsako kur.. luknjo
stupid-1.gif
. Kako jim je to uspelo, mi ne bo nikoli jasno. Običajno je avto vsaj v enem dober, pa pri drugem slabši.
Menjalnik je zanič.
Motorji relativno precej porabijo.
Plastika pač ........................... Hyundai
grin1.gif
.
Sicer pa sama oblika mi je všeč, tudi notranjost oblikovno ni tako slaba (zame osebno)

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pa dobro Hyundai je res malo cenejši ampak za malo več € dobiš veliko prepričljivejšega kupeja. Motor ime Cougar močnejši, kvalitetnejšo notranjost, pa verjetno boš večji "džekson" s Cougarjem.
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Za ''igrat džeksona'' je ta pravi.
Sicer pa najslabši kupe, katerega sem kdaj vozil. Avto se nagiba po ovinkih kot ladja, ampak zato, da se ti vsaj malce odkupi, pa čutiš vsako kur.. luknjo
stupid-1.gif
. Kako jim je to uspelo, mi ne bo nikoli jasno. Običajno je avto vsaj v enem dober, pa pri drugem slabši.
Menjalnik je zanič.
Motorji relativno precej porabijo.
Plastika pač ........................... Hyundai
grin1.gif
.
Sicer pa sama oblika mi je všeč, tudi notranjost oblikovno ni tako slaba (zame osebno)

Podpis pod tole. Sam sem si lastil 2.0 FX TOPKU. Dodam še tole; pretanek volan(za ženske), hod ročice menjalnika absolutno predolg, kot pri tovornjaku,5 prestava prekratka(3.000 obratov pri 100kmh)
bonk.gif
, pa še ventilacija je bila čist v k.urcu, kamorkoli sem obrnil šobe, vedno mi je pihalo v glavo....
nikoli več.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ko že omenjate Cougarje, sem šel malo na A.net gledat, na zunaj še kar..., ampak kaka gajba od avta je pa to notri..., kar ena mačka na volanu (Cougar) namesto Ford znaka, se prav vidi, da so ga na hitro skup spacali. Krneki v glavnem...

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.709
113
pri taščici
mogoče bi še kako gtv (alfo)pogledal.
sicer pa sem mnenja da se tole bolj težko proda(sploh če je zgodovina "neznana"), ne vem pa ne
Æe pa hočeš konje potem pa bovezno kakega turbača iskat (astra OPC, fiat cupe...)pa čipat..

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
'02 - '06 letnik si imel? Tale 143 KM zadeva, da je takšna?
Tudi gledam tele avte, so mi všeč, imajo avt. klimo in ESP, drugega ne rabim.
Povej še kaj o tem avtu.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moj je bil letnik 97. Sem pa vozil od prijatelja 04 letnik sicer 1.6 pa je isti šmorn. Ventilacija isti problemi, enako volan, premehak.