Citat:
Uporabnik Jason pravi:
vcasih je pretirano hvaljenje samo uvod v ponujanje oz vabljenje v visoko donosne nalozbe. pokazite drugic mali zanimanja in navdusenja, pa boste mogoce dobili kaksno povabilo.
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
vcasih je pretirano hvaljenje samo uvod v ponujanje oz vabljenje v visoko donosne nalozbe. pokazite drugic mali zanimanja in navdusenja, pa boste mogoce dobili kaksno povabilo.
DobraCitat:
Uporabnik pediater pravi:
Alenka Koren Gomboc bi se tudi rada na takih obletnicah pohvalila, kje vse je ze delala, pa kako placo je imela ... ... samo nima nobenih sosolcev.
Sošolce kr sam imej, ona ima sestričnoCitat:
Alenka Koren Gomboc bi se tudi rada na takih obletnicah pohvalila, kje vse je ze delala, pa kako placo je imela ... ... samo nima nobenih sosolcev.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
To ni mišljeno žaljivo, vendar. V hribih in mestih je malo različno, še posebej, če se gre za šole, ki so kao na "nivoju" in je nekako pričakovano, da si uspešen, ne pa zguba. Še dobro, da imam obletnico samo iz osnovne šole pa še to pridem enkrat na deset let.
Citat:
Kolko te poznam si bil pri mizici s čajčki....Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem šel na obletnico, vse babe so hitele vleči ven slike od porok. Danes so vse razen ene ali dveh že ločene. Važno, da so bile med prvimi pred oltarjem ane.
Mene pa mine k pridejo same noseče......al pa že mamice.....pol pa ni druge teme k njihovi otroc...pa kako je bruhnu...pa rignu pa prdnu
Je bil takoj umik........pa smo se razdelil na dva tabora.......ena miza mamic pa polna čajčkov.....druga pa žur pa zajebancija....gor pa pivo itd
Sliši se kot srečanje alterašev....Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mamice in očki ja... Jamrajo kak nimajo časa za nič, kot včasih. A na srečanjih 5 ur ne spraviš iz njih drugo kot kak je moj mali to naredil pa kak je moja mala sladka pa...
Najboljše so mi pa tiste, ko se folk gre recimo ''moj avto porabi 6l/100km'', pa drugi ''moj pa samo 5.5l'', tretji je že na 5l... Pa rečeš nazaj ''moj pa 9l porabi, če lepo vozim'' in se takoj hvaljenje v drugo stran obrne ''ja jaz sem pa mel športnega in je porabil 10l'', ''moj terenc porabi 12l...''