Hvaljenje na raznih obletnicah ipd

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ

Tista s 50k je huda
aplauz.gif

Bom naslednjič povprašal za eno tako prijateljsko kredo, pa da v enem letu vrnem 80k nazaj
grin1.gif

In te so tudi dobre, ko si ravno omenil v milejši obliki. V neki firmi malo papirje prelaga in je že kar vodja ne vem česa in s plačo 2k neto
aplauz.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
In te so tudi dobre, ko si ravno omenil v milejši obliki. V neki firmi malo papirje prelaga in je že kar vodja ne vem česa in s plačo 2k neto
aplauz.gif

Hja, to pa je tudi posledica 'psihologije dela', kjer si izmisliš neke na videz pomembne nazive, da ima folk občutek, da nekaj je in mogoče, da je odgovoren za nekaj, da ne opravlja dela z levo roko. Že zapositveni oglasi so napisani v takem stilu.

Potem pa imaš razne sanitarne vodje (čistilke), upravljalce stavb (hišnike), varnostne upravitelje (vratarje) ipd.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.999
113
Poznam kup ljudi ki ne marajo obletnic oz. ne hodijo na obletnice ker niso nič dosegli.

Vsi bodo se bodo hvalil, kazal službene vizitke, slike svojih otrok, psov, govoril anekdote s potovanj. Eni so pa še vedno doma pri starših po možnost brez partnerja, službe in brez diplome.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Recimo imate obletnico valete/mature. Ali pa se z nekom vidite po par letih.
Včasih sem še padel na foro tem imbecilčkom, ko so se hvalili na veliko, kaj so dosegli v teh letih itd itd. Nikoli si nisem dal dela s tem. Pač bil sem vesel za njih in še čestital sem jim za povrhu. Svaka čast, če pri 30ih in malo čez z legalnim delom razmišljaš o nakupu 100kEUR+ avtomobila, ali pa o tem, da boš skeširal za eno bajto(niti 1 leto kredita. Skeširat itak).
Kot sem že rekel - vsakemu privoščim to.
Ampak vseeno se mi je na neki obletnici valete zdelo malo za lase privlečeno vse skupaj in se je na koncu izkazalo, da je človek bil samo gobec, rit in sapa, al kako že pravijo.
Zrihtan do daske. Obleka, hlače na peglo, kravata, par strokovnih besed o trgovanju je obračal cel večer in na koncu hotel plačati vse kar smo popili.
Potem pa srečaš par njegovih sosedov in izveš, da je doma in ga mi "futramo" in na veliko razmišlja, kako bo nek biznis iz Kitajske izpeljal in oh in sploh.

Pa v čem je fora tega dokazovanja? Majhen penis, prehiter izliv? Ne razumem.
Samo da začneš nek normalen pogovor, da imaš svojo garsonjerco, pa eno bolj kot ne mizerno plačo in punco, ki se z njo relativno dobro razumeš se že takoj počutijo ogrožene in te kar sredi vsega prekinejo in začenjo trobit o nekih enormnih vsotah in kako bodo to in ono in oh in sploh.

Ne vem, a ima tole rep in glavo kar sem napisal, ker sem še malo pod vplivom teh nebuloz in "živčno" tipkam
grin1.gif

Je to vsakdanji slovenceljski sindrom?

Tega je vedno polno na obletnicah, razen če imaš staro klapo, ko se družite še naprej.

Tak da jaz na obletnice zaradi nezanimive tematike že mnogo let ne hodim več. Zguba časa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik QBR pravi:
ksz...

Jebeš obletnice, kjer se moraš v živo hvaliti.

Imaš Alter, kjer si vse v superlativih. Imaš najdaljšega in največjega, si najboljši jebach, da se bejbe kar na trepalnice mečejo za teboj, spozanaš se na vse, bolj od gugla in wikipedije, voziš avto, ki ga niti narisali še niso, si edini, ki razume politiko, ...itd.

Vse in še več, nudi Alter. press
grims-1.gif

Ja, to je kar dobra ideja, poveš, ko te povprašajo o tvojih uspehih:

"sem član na alter forumu"

To se sliši učeno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.071
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
ksz...

Imaš Alter, kjer si vse v superlativih. Imaš najdaljšega in največjega, si najboljši jebach, da se bejbe kar na trepalnice mečejo za teboj, spozanaš se na vse, bolj od gugla in wikipedije, voziš avto, ki ga niti narisali še niso, si edini, ki razume politiko, ...itd.

grims-1.gif
hehe tudi to je res. Sicer pa mi res nekako taki ljudje presedajo. Med neznanci iber sposobni, doma pa gnoj čez kuhno vozjo

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem na kake obletnice to hodte. Mi se sma norca delamo na obletnicah.
467716-post_slo.gif

Tega tudi jaz ne razumem. Na obletnico grem, da vidim ljudi, katerih že dolgo nisem videl. Obujamo srednješolske spomine in se režimo...

Mi tudi, včasih smo skoraj scali od režanja. Potem pa še "jebanje" sošolk, da vidiš kako daleč jih spraviš do kurvarije
aplauz.gif

pa spet smeh do onemoglosti.

Počasi bo spet čas za kakšno. 20 osnovne sploh nismo imeli. Škoda. Glavni organizatorji so se razgubili po svetu.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
ksz...

grims-1.gif

Ja, to je kar dobra ideja, poveš, ko te povprašajo o tvojih uspehih:

"sem član na alter forumu"

To se sliši učeno.

A zato si bil torej moderator, tistih nekaj dni?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Nimam zadovoljivih atributov tipicnega alterasa.
grims-1.gif

Bila sva preveč alter
evil.gif

Je zmotilo strice iz ozadja.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Bogoskrunstvo, priznam.
redface-1.gif

Žal je prepozno. Niti subsidiarni moderator (kot je to nekoč Snecer bil) ne moreš več biti.
frown-1.gif

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Pa neeee Opel foru.. ups.. it's a habit.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
aplauz.gif

Odvisno kake papirje prelaga.
evil.gif

Jaz ponavadi plačo znižam vsaj za 1/3. Že tako so mi vsi fauš.
tongue-1.gif