Hvala za vaš glas. Zoki.

I

Izbrisan uporabnik #488

Debili smo ker ločujemo, oni pa s tem mastno sluzijo in izstavljajo mastne racune

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Skala.....mislim, da ne pride do ovajanja. Pride pa do vplivanja na sosede in izboljšanja situacije. Ni druge.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ksz

Kolk je sploh zakonito kolektivno kaznovanje? Recimo kazen celemu bloku?

Men se zdi, da to ne bi smelo iti skoz.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ma ja... lahk bi tud vsakega ta desetega ven potegnil pa ga ustrelil pred ta črno kanto... pa bi bil hitr red, a ne?
stupid-1.gif

2. sep 2007
1.537
828
113
Dolenjska
Lej, če oni z mojim sortiranjem potem naprej mastno služijo, naj mi še nakažejo del dobička na trr. Ali pa za sorazmerni delež zmanjšajo račun za odvoz smeti.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Lej, če oni z mojim sortiranjem potem naprej mastno služijo, naj mi še nakažejo del dobička na trr. Ali pa za sorazmerni delež zmanjšajo račun za odvoz smeti.
in na koliko ti ceniš tvoje smeti? koliko evrov je po tvoje vredna tista embalaža in papir, ki ga ti odvržeš v kante?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.101
113
Prispevek pove eno značilnost našega sistema. Imamo enormne kazni, veliko prekrškov in zelo malo učinkovite kontrole.
Kazni bi morale biti nižje, kontrola pa bolj učinkovita in uloviti veliko več kršiteljev. Seveda je to težko doseči, dokler v državi ne sodeluje več inštitucij in denimo informacijski pooblaščenec dovoli snemanje smetnjakov in podobno. Imamo tudi veliko brezposelnih, v okviru javnih del bi lahko ljudi učili ločevanja in nadzorovali in izrekali kazni. Brez kompliciranih odločb, 20 ali 40 €, ne pretiran znesek, vendar te pri vsaki drugi napaki dobijo...
Takoj bi morali začeti uvajati kavcijo za embalažo pijač.

2. sep 2007
1.537
828
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
in na koliko ti ceniš tvoje smeti? koliko evrov je po tvoje vredna tista embalaža in papir, ki ga ti odvržeš v kante?

Škatla od pice je vredna natanko 50 centov. Še kaj?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ulica v Lj se bliža...

ah kje pa, inteligenca in Ljubljančani sta dva popolnoma različna pojma

Zgleda da bosta natanko dva na ulici:) Pred kratkim so bile volitve, pa je bolj malo kazalo na kakšno zamenjavo. Me zanima koga bi "uličniki" postavili na čelo MOL.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:

Škatla od pice je vredna natanko 50 centov. Še kaj?
glede na to, da recimo teli prodajajo nove, nerabljene in čiste škatle za pizze po ceni manj kot 20centov za kos, me resno zanima, kdo ti bo dal 50 centov za pomečkano, mastno in strgano škatlo, ki leži nekje na dnu zabojnika za papir?
resno, glede na to, da en kos kartona tehta nekaj deset gramov ter da je odkupna cena kartonske embalaže manj kot 5centov/kg, bi rekel, da rabljena škatla od pice ni vredna niti en cent

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
V Bruslju ze nekaj casa redno kaznujejo zaradi teh stvari. Men se zdi kazen primerna, ni pa primerna višina.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
V Bruslju ze nekaj casa redno kaznujejo zaradi teh stvari. Men se zdi kazen primerna, ni pa primerna višina.

za začetek naj kaznujejo tvojo svakinjo ker nam je naredila epsko sramoto v Bruslju in zapravila odličen resor. Privezal bi jo na pranger sredi najlepšega mesta na svetu.

Šele potem naj se pa spravijo na navadne državljane.