I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ulica v Lj se bliža...
in na koliko ti ceniš tvoje smeti? koliko evrov je po tvoje vredna tista embalaža in papir, ki ga ti odvržeš v kante?Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Lej, če oni z mojim sortiranjem potem naprej mastno služijo, naj mi še nakažejo del dobička na trr. Ali pa za sorazmerni delež zmanjšajo račun za odvoz smeti.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
in na koliko ti ceniš tvoje smeti? koliko evrov je po tvoje vredna tista embalaža in papir, ki ga ti odvržeš v kante?Citat:
Lej, če oni z mojim sortiranjem potem naprej mastno služijo, naj mi še nakažejo del dobička na trr. Ali pa za sorazmerni delež zmanjšajo račun za odvoz smeti.
Citat:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ulica v Lj se bliža...
ah kje pa, inteligenca in Ljubljančani sta dva popolnoma različna pojma
glede na to, da recimo teli prodajajo nove, nerabljene in čiste škatle za pizze po ceni manj kot 20centov za kos, me resno zanima, kdo ti bo dal 50 centov za pomečkano, mastno in strgano škatlo, ki leži nekje na dnu zabojnika za papir?Citat:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Škatla od pice je vredna natanko 50 centov. Še kaj?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
V Bruslju ze nekaj casa redno kaznujejo zaradi teh stvari. Men se zdi kazen primerna, ni pa primerna višina.