Hvala za vaš glas. Zoki.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
apolo, pač kasira se tam k se lahko...

na žalost svet ni pošten...

sežigalnice? darjan pa kje ti žviš... ni šans... to pa ne... pa to je taka katastrofa da joj... bolš da se popolnoma zabaše cel marost pa še mal zravn

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Ljubljana je od septembra v Zero Waste Europe, tako da sežigalnica ne bo potrebna.
cheer.gif

Pa tudi sicer je nihče ne želi / dovoli imeti v svoji bližini. V tujini imajo nekatere sežigalnice že težave, ker se količina nerecikliranih odpadkov neprestano zmanjšuje in nimajo kaj kuriti.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Ste za skupinsko akcijo, da vsak pošlje na Mol vrečo bioloških odpadkov (ne svežih)?

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
"... inšpekcija ... ob prisotnosti J.P. Snage, upravnikov ter nekaj stanovalcev... "

imam občutek, da gre tu za neke medsoseske zamere. mogoče dotični sosed ni hotel ločevati, pa so ga ostali tako namočili?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ste za skupinsko akcijo, da vsak pošlje na Mol vrečo bioloških odpadkov (ne svežih)?

pazi kaj pišeš, da spet ne dobiš sodnika zaradi kakega sovražnega govora ali napeljevanja h kriminalu, verjetno bi te zaprli za dlje in dali večjo kazen kot so jo Zavašniku ali Jankoviæevemu prijatelju Draganu Tošiæu....hmmm čaki....

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
samo moraš anonimno drugače bodo rekli da sij jih hotel okužit in te bodo strpali v arest kot biološkega terorista.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.312
827
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ma a razumes, ljudi zapiram za kile, za par 10000 eur pokradenega in dobivajo neke fa.king pogojne, tle ti dajo pa 800 EUR kazni za narobe odvrzene smeti. Res smo agrum drzava

točno to. folk dobi pogojno, ker vlamlja, dila, izsiljuje,... ko pa streseš v narobno kanto, je pa kazen za celo povprečno plačo
bonk.gif
Zoki gradi kao kolesarkse steze, hkrati pa so nabili kazni za kolesarje enake kot za voznike motornih vozil brez pik. Zdej pa ti men povej, a enako ogrožaš promet mal fajhten na kolesu al v avtu. spet drug primer so odvozi vozil s strani mestnih kretenov, ki avtomobile ne odvaža zaradi oviranja prometa, ampak odvažajo vse po vrsti. Sedaj kazni delujijo še najbolj polpismeni osebki, tistim, ki ste cele dneve v službi in parkirate neovirano za promet, ampak je Zoki reku, da je povsod prepovedan. Enako je z radarji, kar naenkrat je pool ljubljanskih neglavnih cest cona 30.

Zoki, upam, da se tudi ti kamlu pridružiš Bandiču v arestu.

lp

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Spet Alter nabijanje v tri krasne......zadeva je sigurno nastavljena tako, da se maltretira posameznika a ne??? Pa Zoki je kriv, a ne??? Problem so naselja, kjer se jih tri četrt skriva za anonimnostjo. Tale je pač naletel na mino, jaz bi bil raje tiho, da se mi to zgodi. Stanje z ločevanjem je ponekod katastrofalno. Na žalost ne pomaga drugega, kot huda denarna kazen. Ko jo faše cel blok se kar hitro začne gledat kaj in koliko ter kam sosedje odmetavajo. Debilno do amena pa je, da je treba ljudi sploh prepričevat v ločevanje odpadkov. Še vedno pa se potem najde [cenzura] z izjavo: "To je brezveze. Zastonj delo opravljamo z ločevanjem, da oni potem služijo," tole je najbolj idiotsko možno razmišljanje, ki ga slišim prevečkrat. Sem za zero waste society takoj! Kaj vse to potegne za seboj pa ne mislim razlagat........

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Spet Alter nabijanje v tri krasne......zadeva je sigurno nastavljena tako, da se maltretira posameznika a ne??? Pa Zoki je kriv, a ne??? Problem so naselja, kjer se jih tri četrt skriva za anonimnostjo. Tale je pač naletel na mino, jaz bi bil raje tiho, da se mi to zgodi. Stanje z ločevanjem je ponekod katastrofalno. Na žalost ne pomaga drugega, kot huda denarna kazen. Ko jo faše cel blok se kar hitro začne gledat kaj in koliko ter kam sosedje odmetavajo . Debilno do amena pa je, da je treba ljudi sploh prepričevat v ločevanje odpadkov. Še vedno pa se potem najde [cenzura] z izjavo: "To je brezveze. Zastonj delo opravljamo z ločevanjem, da oni potem služijo," tole je najbolj idiotsko možno razmišljanje, ki ga slišim prevečkrat. Sem za zero waste society takoj! Kaj vse to potegne za seboj pa ne mislim razlagat........
potem pa ovajanje pa vse grdobije zraven...