I
Izbrisan uporabnik #488
ti poznaš svoje poreklo? ....Pravih Slovencev nas je mogoče polovica, tako da je mal drugače kot v švabariji, kjer je še vedno vsaj 80% švabov.
ti poznaš svoje poreklo? ....Pravih Slovencev nas je mogoče polovica, tako da je mal drugače kot v švabariji, kjer je še vedno vsaj 80% švabov.
in zmagala je na EURO...pa je iz izraela...
kje so sirija, libanon...
Seveda, nisem tak kot ti. Mal preveč te vleče na jug.ti poznaš svoje poreklo? ....
Točno to. Tukaj se tudi vidi neumen folk. Podtakneš jim neko trditev in potem se vidi kdo jo razgrabi in se začne kregat ter nabijat vse možne trditve. Vedno eni in istiKoliko se nekateri obremenjujete s to Evrovizijo. Jaz dejansko nobenega normalnega ne poznam, ki bi bil pripravljen glasovat za to neumnost in zapravljati denar. Jaz osebno tudi gledam ne. Pogledal sem našo in kasneje sem imel to srečo, da sem med preletom kanalov ravno padel na Izraelko. Pa sem moral gledati kaj se ena kura neki dere po tv.
V glavnem verjetno so določene skupine, ki so bolj dovzetne za gledanje in glasovanje in zato so pač taki rezultati. Nepomembo.
Če pa se že meša politiko je to tako kot pri nas glasovanje na volitvah. Velika večina ne voli tako, da potem manjšina odloči o usodi vseh. Kot sem napisal je to v pogledu Evrovizije nepomembno.
Eh. Venezuela, Palestina in Kosovo to bi bilo za vas.in zmagala je na EURO...pa je iz izraela...
kje so sirija, libanon...
Torej če prav razumem to eurovizijo.
Zmagala je lezbijka, ki predstavlja feministke, na odru pa je oponašala kokoš?
Toy Lyrics — Netta Barzilai
Look at me, I’m a beautiful creature
I don’t care about your “modern-time preachers”
Welcome boys, too much noise, I will teach you
Pam pam pa hoo, Turram pam pa hoo
Hey, I think you forgot how to play
My teddy bear’s running away
The Barbie got something to say: Hey! Hey! Hey!
Hey! My “Simon says” leave me alone
I’m taking my Pikachu home
You’re stupid just like your smart phone
Wonder woman, don’t you ever forget
You’re divine and he’s about to regret
His baka-bakum, bak-bak bakumbai…
I’m not your toy
You stupid boy
I’ll take you down
I’ll make you watch me
Dancing with my dolls
On the MadaBaka Beat
Not your toy!
A-A-A-Ani Lo buba!
Don’t you go and play with me boy!
A-A-A-Ani Lo buba!
Don’t you go and play… Shake!
Kulului, Kulului, Ah, wedding bells ringing
Kulului, Kulului, Ah, money man bling-bling
I don’t care about your ‘stefa’, baby
Pam pam pa hoo, Turram pam pa hoo
Wonder woman, don’t you ever forget
You’re divine and he’s about to regret
His baka-bakum…bak-bak bakumbai…
I’m not your toy
You stupid boy
I’ll take you down
I’ll make you watch me
Dancing with my dolls
On the MadaBaka Beat
Not your toy!
PS: v resnici sem ravnokar prvič slišal našo Hvala ne. Jao no.
Pande sploh še nisem slišal - vsaj zavedno ne, tako kot ostalih XY skladb, tale Eurovizija se je izrodila že zdavnaj nazaj.Čist iskreno: naša je še vedno precej boljša, kot tale panda. Tako pevka kot tudi pesem. Pika.