Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
ojoj, ti pa si ena attention whore
huliganizem je obsojanja vreden, kot da se ne da normalno navijat, kot v starih dobrih časih
edini point telih "navijačev" je huliganizem in nima nikakršne veze s športom, šport je zgolj žrtev telih nedoraslih egocentrikov
babette, smiliš se mi, pa sem vmes že dobil vtis, da si vseeno OK punca
in ja, tudi jaz dajem videz, da se ne jebat z mano, pa vseeno nisem huligan, stupid bitch
Citat:
Uporabnik slo91 pravi:
Opažam da vas ima večina čisto napačno in konzervativno mnenje o vseh teh zadevah. Še vedno v igri sterotipi (nešolani, brezposelni, t.i. izmečki družbe), med temi ljudmi (govorim na splošno in ne zgolj za Slovenijo) so tudi pravniki, profesorji, torej tudi visoko izobraženi, ki so v življenju že nekaj dosegli, ki se vozijo tudi v Mercedezih, kot je zapisal nekdo zgoraj.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
slabič, če bi res bil pravi GD bi se tepo do smrti
h000ligan 4 life!
--Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Ta film je neumen, prav smešen je že. Narejen v stilu:
"Se gremo tepst?"
"OK!"
Potem jih pa nalomijo in je cela drama narejena iz tega.
Huligana si predstavljam kot človeka, ki ga v šoli/na zavodu/v službi zaradi pomanjkljive inteligence teptajo, potem si pa zato najde novo hierarhijo, ker bi vsaj nekje rad bil "uspešen" in si izbere tak hobi, ki normalnega uspešnega človeka niti ne zanima, to je pretepanje za prazen nič, normalni ljudje bi se tepli vsaj za denar ali službo.
"Bori" se za svoj klub s tem da mu nakoplje kazen pri nogometni zvezi.
-razbiti zobje: -1000€
-civilna tožba: -6000€
-kazen za "svoj klub": -30000€
-udarec s pendrekom v ledvico: Au!
-videti svojega vrstnika, ki je študiral, ko si se ti potikal po stadionih, v novem mercedesu: PRICELESS