Huda prometna na stajerki

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ok, ce se kdo odpravlja tja naj se rajsi premisli. Slikce zal nimam nobene, je ni uspel narest, graja na radio antena. Bluzenje, da je nesreca na nadvozu je mimobrc. Manjsi avto (nekaj v stilu yarisa ali kaj podobnega) je dobesedno nalimalo na betonski steber, ki drzi nadvoz. Kako je avto prisel na ograjo med obema pasovoma mi ni jasno, bojim pa se, da nihce ni prezivel tega.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
V smeri Ljubljane pri izvozu za Sentjakob. Sicer je kolona v obe smeri. Druga nesreca je bila pred izvozom za Domzale tudi proti Ljubljani, tam so tudi kolone. Kekci na Anteni so obvescali, da je nesreca na prvem nadvozu od Domzal proti LJ, kar pa je dalec od resnice.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Kekci gor ali dol.

Kolikor vem, so pozivali, naj nekdo pokliče in natančneje pove, kaj se dogaja.
Torej vedo, da nekaj ne štima.

Po tvoje bi torej bilo bolje, da bi bili raje tiho, saj niso imeli 100% informacij?

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
To pa nisem zasledil.

Sej veste kako je s tem obvescanjem. Oni povejo tako kot jim povejo ljudje po telefonu. Ko sem sam enkrat klical zaradi enih del na cesti me tista gospodična na drugi strani ni glih najbolj štekala kaj ne štima. Sej po eni strani je to obvescanje vredu, ampak pri meni se je vecinoma izkazalo ravno obratno. Ali sem izvedel prepozno, ali pa že zdavnej ni bilo več zastoja.
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Tvoja baba se je gonila naokoli ampak naj se kdo, ki jo je podrl poklice. Ce niso 100% naj povedo, da se nekaj dogaja, da so zastoji in to je to. Ne pa da stejem nadvoze, itak pa sem pricakoval crash na nadvozu. Kar se pa klicev tice. Ene 5x sem jih klical, ne danes, da se razume, od tega je 2x slo v eter. Zakaj bi se trudil, ce je tako tezko prekinit komad in ugasnit cik ter povedat kar je treba. Aja, pa clovek, ki sprejema infote, bi lahko klicatelja malo bolj detaljno izprasal kaj pa kako. Ker potem na koncu ostane samo se, da je glup narod, ki klice.

Bi bili tiho? Zarad non stop nabijanja, da gre za nadvoz sem se v trzinu obrnil in sel na AC. Ni sile, smo preziveli, ampak...
tongue-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ena nesreca je pri Sentjakobu (v smeri Celja), temno siva Almera/A3 zmeckan na ograji med pasovoma. Avto je popolnoma zmeckan, vidi se samo glava. Druga nesreca je pri izvozu Domzale (v smeri LJ).

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
ali pa so policaji zaprli promet v obe smeri da odstranijo razbitino ,ki se nahaja na sredini ograje

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Ggrem gledat, čeprav sem najbrž že vse zamudil. Sicer pa tudi na veseljaku je zmešnjava in da ni rekla čisto točno ampak približno se je vedlo za kaj se je šlo

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Bi bil čudež, če bi voznica preživela. Prav počasi pa ni pripeljala, kajne?

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Kot kaže jo je na odbojni ograji dvignilo in bočno ovilo okoli stebra. Vprašanje je, zakaj jo je dvignilo na odbojni ograji.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Zato ker pač dvigne, če priletiš pod pravim (ni mišljeno 90 stopinj, pač pa ravno prav
smile-1.gif
)kotom - osebne izkušnje.