Huawei U8850 Vision

majstor

Zelenc'
4. sep 2009
13
0
1
Lp
Sem lastnik Huawei U8800 Pro in zanima me katero navigacijo naj si naložim in kako?
Prosim za pomoč

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.101
6.937
113
pri taščici
Precej mrtva tema zadnje čase.
No pri M@ ga sedaj dobiš za 120 evrov in aneks.
Ker za enako ceno dobiš tudi galaxy ace me zanima kaj je bolje?
Vidim da nima "diktafona" ki sem ga do sedaj rabil samo nekajkrat, ne moreš urejat priponk (obstaja kak program ki to omogoča naknadno?) ostalo pa je precej tam tam z ace

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.101
6.937
113
pri taščici
Ali lahko na tem telefeonu naštimaš "mobilni" prikaz internetnih strani.
To pomeni, da skrolam samo gor dol in ne tudi levo desno.
Sem se sedajle z njim ukvarjal v cityparku, pa te opcije nisem nasšel med nastavitvami, alli pa nisem prav gledal. Da pa bi tam koga imeli ki bi se spoznal na ta telefon je pa tudi misija nemogoče al kako?
kdo je pri nas uvoznik, kako je s sevisom

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Mobilni prikaz imaš naštimano DA, z baterijo ne boš zadovoljen, vsak dan ga boš polnil, z prvotnim software ni vredu, se sam od sebe resetira, ali zašteka, pomaga mu volume+ in gumb power on - skupaj tako ga resetiraš - rebootaš , sem mu menjal različne software pa ni nič boljše, sedaj imam avstralski gor. Vzami raje Huawei Honor u8860. Servis je Teleray uradni .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem ga včeraj fleshal z nemškim software android v2.3.7, dela tako kot treba, se ne resetira sam, ura točno kaže regijo, odpravljeni bug-i. V začetni namestitvi imaš na voljo 10 jezikov, slovenščine ni. Sem dal angleščino. Tekoče delovanje, nobene dodatne ikone ni ali manj. Baterija stabilna. Kaže sedaj realno. Drži en dan pa pol, vse na high , display, vibra, gmail, sms, mms. Pri mobile network settingsu še zmeraj ročno vpisovanje gprs in mms nastavitve v meniju acces point names.

Nazadnje urejeno: