Najlepša hvala za vso pomoč.
S tovarniškimi nastavitvami zdaj telefon vsaj normalno dela in tudi z nastavitvami za internet in MMSe ni več nobenih problemov in delajo v prvem poskusu.
Še vedno se mi pa zdi, da prehitro izgublja energijo, brez vsake uporabe zdrži komaj dva dni.
Edino s priklopom na računalnik in pregledovanjem datotek imam še vedno probleme.
Sicer pa to ni moj telefon saj tudi sam ne mislim uporabljat telefona, ki bi mi šel na živce.
Vsi novi ogromni cegli zame niso prenosljivi in jih enostavno ne morem prenašati.
Očitno bom zato moral še doooolgo uporabljati odlično staro Nokio C7, kjer mi dela vse kot je treba(ravno prav velik, ima vse kar rabim, dela navigacija garmin, z računalnikom se poveže takoj kot USB ključek, s programom Nokia suite mi takoj po priklopu avtomatično naredi vso sihronizacijo z računalnikom(brez kakšnih glupih shramb v oblaku, da imajo praktično vsi dostop do njih), baterija mi še pri pet let starem telefonu drži dva dni z normalno uporabo.
Proti najboljšim najnovejšim telefonom ima edino malenkost slabši fotoaparat, vse ostalo kar rabim mi dela vsaj tako dobro kot dela pri najboljših...
Sicer pa škoda, ker vsi ljudje ne razmišljajo tako kot ti, bi bil svet mnogo lepši.
Nekateri so žal nezadovoljni sami s seboj in potem uživajo vsaj v tem, da se znašajo nad drugimi in drugim delajo probleme.
Na srečo vsaj na forumu obstoja funkcija ignoriraj uporabnika in imaš pred vsemi takimi mir, drugje v življenju se jim je pa tudi najbolje čimbolj izogniti, če se jim le da.
Karseda lep dan želim.