Že kar nekaj telefonov sem uspel zrihtati, čeprav očitno nisem dovolj pameten za glup Android, mi jih vsi znanci nosijo in pravijo, ti se spoznaš, tebi bo ziher uspelo zrihtati.
Pa čisto vsi mi jamrajo kakšna jajca so ta novi pametni telefoni, pa kako se teh ceglov sploh ne da več nositi.
Pri stari Nokii na Symbianu je vse lepo logično razporejeno in se vse zrihta v parih minutah, nima nobene odvečne navlake, pri tem vedno bolj glupem Androidu je pa vse nasrano na vseh koncih, navlake(ki se jo niti zbrisati ne da, pa toliko, da že nov telefon komaj dela...
Pri tem telefonu cel kup stvari ne dela, tako, da bo očitno moral na servis. Reset na tovarniške nastavitve brez vse navlake očitno ni možen;(
Mobilne podatke sem nekako zrihtal, vendar telefon kar osatne na 2G in sploh ne prekolpi na 3G, čeprav imam nastavljeno samodejno iskanje.
MMSov se pa sploh ne da nastaviti, vse možno sem že nastavil pa še vedno ne dela. Niti nastavitvena sporočila od operaterja ne pomagajo prav nič.
No pa da vidim, če si ti pametnejši.
Takole imam nastavljeno pa ne dela, napiše mi sporočila ni mogoče poslati, če pa MMS dobim mi pa napiše prenos ni možen.
MMS APN točka:
Ime: Izimobil MMS
APN: mms.izimobil
Strežnik proxy: ni nastavljen
Vrata: ni nastavljeno
Uporabniško ime: izimobil
Geslo: izimobil
Strežnik: ni nastavljen
Storitveni center za sporočila MMS:
http://mms.mobitel.si/servlets/mms
Strežnik proxy za sporočila MMS: 213.229.249.040
Vrata MMS: 8080