Huawei P8 ali P8 Lite

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Je kakšna bistvena razlika med njima? Kakšna lastnost da bi moral izbrati dražjega?
Pregledal sem nekaj review-ov..., nič posebnega. Bi bil slabši procesor in chip set omejitev?
Nimam pa kakšnih posebnih zahtev za video, slike, bolj me zanima tekoče in intiutivno delovanje.

Lp,
Peter

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Jaz imam P8lite že štiri mesece in sem zelo zadovoljen.Dela tekoče in mi še ni zamrznil-najboljši telefon,ki sem ga imell.P8 je pa večji,pa še nekaj malenkosti ima boljše.Ampak razlika v ceni to izenači.
cheer.gif

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Meni so posnetki v redu-tudi na računalniku je čist posnetek.Je pa res,da nisem zahteven glede videa..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.184
7.032
113
Dečki, na P8 lite so MMSi v default aplikaicji obupni. Če se recimo pošlje pofotkano "pismo" je tako hudo znižana kvaliteta, da niti ni berljivo. Recimo na maminem LGju, ki je tudi android, pa dela vse b.p., tako da je očitno ali nekaj z nastavitvami ali s appom ali s samim androidom.

Ker pa nimam pojma o tem OSu, kako rešiti problem?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
c.c.c.c.c.c Kako imate lahko v družini androida?
wink-1.gif

Poglej v nastavitvah, če ni omejen prenos v kb.

anker

Pripravnik
23. nov 2011
129
1
18
Imam p8 lite in sem nezadovoljen. Ne podpira OTG, čez čas šteka, sploh če je odprtih več zavihkov na chrome. Od 2GB rama, je na voljo okoli 1,2 GB. Poleg tega slabo dela podatkovni prenos podatkov, ko moraš stran večkrat osvežiti, da ti jo končno le prenese. Res pa, da nisem probaval na 2G/3G. Baterija: malo več kot en dan. Posodobitve na 6.0 še vedno ni, čeprav sem prebral, da so za evropo že nekaj časa nazaj osnovali testno ekipo.