Kako hitro pa odklene telefon? Lahko rata nadležno ko želiš samo pogledat recimo uro pa se ti telefon odklene?
Telefon se odklene v trenutku, recimo sekunda, prej manj kot več. Jaz sem bil presenečen no, na mojem P10 že pol leta dela vse kot mora, še hitrejši je kot na začetku
Kako je pa kaj z baterijo po pol leta?
Mas moznost definirat al samo odklene al pa tudi gre v telefonKako hitro pa odklene telefon? Lahko rata nadležno ko želiš samo pogledat recimo uro pa se ti telefon odklene?
Isto kot na začetku. Meni zdrži 2 do 3 dni, odvisno od uporabe.
Samsung ima pri podobni bateriji 2A polnilec, medtem kot Huawei ima 4A. Za polovico hitrejše polnjenje pri podobni kapaciteti se mi ne zdi blagodejno za baterijo. Mogoče se motim, ampak tako je moje polstrokovno mnenje.Noben original polnilc ni "ubil" baterije tudi po dveh letih ne. Ni to Samsung.
Na P20pro je pod: varnost in zasebnost, takoj pod ID za prstni odtis.Star 1 leto baterija mi zdrzi 24 ur po zadnjem updejtu, prej je tezko zdrzala cel dan, sepravi se je izboljsala.
Ne najdem pa face unlock pa mam kao zadnji updejt na 8.0
Isto.Star 1 leto baterija mi zdrzi 24 ur po zadnjem updejtu, prej je tezko zdrzala cel dan, sepravi se je izboljsala.
Ne najdem pa face unlock pa mam kao zadnji updejt na 8.0
@hermannZ zadnjim updatom je prišel face unlock
odbito kako hitro dela, še hitreje kot že tako hiter fingerprint
Settings->Security & privacy->Face unlock