Samsung ima pri podobni bateriji 2A polnilec, medtem kot Huawei ima 4A. Za polovico hitrejše polnjenje pri podobni kapaciteti se mi ne zdi blagodejno za baterijo. Mogoče se motim, ampak tako je moje polstrokovno mnenje.
Valda da se motiš. Fastcharge je na androidu že nekaj let in razen začetnih kiksov pri samsungu, ni bilo nobenih problemov. Tudi sam to uporabljam že lep čas in na nobenem telefonu nisem opazil da bi bilo kaj narobe z baterijo.
Je pa hec kako se navadiš na hitro polnjenje in že pozabiš da včasih to ni obstajalo, doker ne dobiš v roke kake tehnološko zastarele naprave, kot jaz npr. 2 leti star ipad pred kratkim. Nisem zdaj glih gledal na uro, ampak to se ja fila skoraj pol dneva.
Sem včeraj gledal na P10 če ima kje faceunlock, pa ga ni, tam kjer bi naj bil. Je pa na 8.0 androidu. Očitno še niso vsi dobili te posodobitve.
Imam pa ga na oneplus 5t in to za moje pojme dela preveč dobro, ali pa preveč slabo, kak se vzame. Pogledam ga za 1/4 sekunde, pa ja že odklenjen. Kar mi gre na živce, ker hočem samo videt kolko je ura. Tak da ponavadi gledam uro pod kotom, da me kamera ne zazna