Kero zaščitno steklo uporablate??!?
Ajde folk pejte se kregat kam drugam, povejte tisti ko uporablate kero steklo mate gor za zaščito...
Kero zaščitno steklo uporablate??!?
Ajde folk pejte se kregat kam drugam, povejte tisti ko uporablate kero steklo mate gor za zaščito...
Nobenega. Ker sem naletel na še en glupi problem, ki je povezan z ukrivljenim steklom. Namreč rob ovitka se dotika roba stekla in ga potiska stran od ekrana.
Se dobi pri nas NM (nano memory) kartica?
Kaj ima Mate8, ki je izšel leta 2015 veze s to temo? Spet se oglaša nekdo ki nima pojma kaj govori in nima izkušenj, telefon je imel pred 3 leti 10 minut, ker ga ni znal usposobit ali je imel težave z avtom sedaj preko foruma pljuva čez ta telefon znamko in njegovo delovanje.Glede BT, meni ga je Mate8 sračkal, povezal je, vendar, ko si avto ugasnil, ni obdržal nastavitev t.j. Contact Sharing je ostal ok, Phone pa je izključilo in ga je bilo potrebno vedno znova vklapljati v nastavitvah Paired Bluetooth devices>Profiles. Ni in ni hotel ostati vključen.
Zgleda, da v vsem tem času še niso popolnoma spedenal BT
Hvala bogu vam večini dela, je pa zgleda na zgoraj napisano še vedno hit-and-miss.Meni dela brez problema
V Play Storu posici program "Device Info HW" >> https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.andr7e.deviceinfohw&hl=en_US
Tam potem lahko vidis, kateri zaslon je vgrajen ...
Ce je zaslon zelen, pa vidis z ocmi ... ne rabis programa ...