http://www.superenalotto.it/

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.170
1.153
113
To ti je nekaj takega kot lotko pri nas.
Torej ena ekstra izžrebana številka, ki jo moraš tudi posebej doplačat pri vsaki kombinaciji, stane pa 1€.

Če imaš na listku ta superstar, pa nič drugega, še vedno dobiš 5€.
Če imaš ta superstar plus eno od številk lota, dobiš 100€, ...., če imaš superstar + 5 številk lota, dobiš
poleg petice pri lotu še ekstra 1000000€ (ali mogoče dva).

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Mi zna kdo povedati, zakaj povsod piše, da ponovno srečo lahko preizkusimo v četrtek, žrebanje pa je bilo tudi včeraj se pravi v torek?

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Zaenkrat nič konkretnega, preko njih igram šele slabe dva meseca, vseh možnih kombinacij je pa tud malo morje (622 mio).
Na žalost mi je to edina možnost za igranje, ker živim predaleč od meje, da bi vplačeval osebno.
Če bodo ob eventuelnem visokem dobitku nastale kakšne težave z izplačilom, boš pa verjetno prebral v kakšnem časopisu ali pa zadevo gledal na dnevniku.
evil.gif

@all: bi pa prosil za uslugo tistega, ki govori italijansko. Sem zasledil, da je možno online igrati tudi preko sisal.it (uradnega organizatorja igre superenalotto), pa me zanima če je to omogočeno le državljanom italije ali se lahko prijavi kdorkoli.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Na tej strani, ki si jo nalimal, lahko vplačaš najmanj 5 vrstic, ane? Ne moreš samo ene vrstice kupit.

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Po pravici povedano nebi vedel, ker vedno izpolnim vseh pet. Lahko pa poizkusiš sama. Napiši eno vrstico in poizkusi pritisniti gumb naprej, pa boš videla, če te bo sistem spustil naprej in če te bo, kakšno ceno ti bo postavil za srečko. Tudi če bi šlo kaj narobe, ti itak ne bo nič zaračunalo, ker moraš na koncu potrditi nakup srečke.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Saj sem, pa avtomatično izpolni vseh 5. Sem mislila, da je kje trik, ampak očitno je to edina možnost za katerokoli loterijo tu gor. Hvala!
smile-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Šel neki v Trst ponj za čamac, pa se ustavm v Opčinah na en capuccino, valda grem mimo grede plačat še loto...no gužva do vrat, pa sami slo not hehehe, še celo iz istga kraja folk..pa to vplačujejo po 40 eu min...folk ni glih čist...
grims-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Baje poteka izbor številk tako, da kroglice iz bobna vlečejo otroci z zavezanimi očmi. Kar je vse lepo in prav, če niso določene kroglice ohlajene.
evil.gif

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Baje poteka izbor številk tako, da kroglice iz bobna vlečejo otroci z zavezanimi očmi. Kar je vse lepo in prav, če niso določene kroglice ohlajene.
evil.gif

O tem se je govorilo in če se ne motim je bla tudi neka afera (nism čisto siguren) že nekaj let nazaj. Zdej pa ne vem kaka je situacija.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik akiva pravi:
@all: bi pa prosil za uslugo tistega, ki govori italijansko. Sem zasledil, da je možno online igrati tudi preko sisal.it (uradnega organizatorja igre superenalotto), pa me zanima če je to omogočeno le državljanom italije ali se lahko prijavi kdorkoli.

To sm našel. Res, da piše Superenalotto SuperStar in ne samo Superenalotto ampak po moje to nima neke veze.

Per poter aprire un conto di gioco e giocare a Superenalotto SuperStar, è necessario essere in possesso di un codice fiscale italiano ed essere residenti in Italia.

Ni možno. Moraš imet italijansko davčno številko in moraš biti italijanski državljan.

Ajd...skočim jaz čez mejo igrat moj listek za 2,5€
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja ma med 90imi ne najdeš kar tako na hitro "ta mrzle", sicer pa pravi nek ita. znanstvenik, da je večja možnost, da na zemljo pade meteorit, kot pa da izvlečejo 6ico. Menda je ta možnost 1:640 MIO.

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Hvala za prevod. Se mi je zdelo, da ni možno brez njihovega državljanstva.

Citat:
Ajd...skočim jaz čez mejo igrat moj listek za 2,5€
grin1.gif

Dobr zate, da greš lahko sam vplačat.

Bom pa tud jaz dons iz Italije dobil ene štiri listke za jutrišnje žrebanje.
grims-1.gif

Danny

Zelenc'
22. avg 2009
1
0
1
Citat:
Uporabnik akiva pravi:
To itak. Sam igram že kar nekaj časa, dobra stvar je tudi to, da lahko igraš kar nekaj različnih loterij iz celega sveta. To, da je dražje sem napisal samo zaradi tega, da ne bo kdo mislil, da so cene iste, kot če vplačaš v Italiji (cenik je bil pred časom že zapisan v tej temi). Je pa zanimiva možnost za vse nas, ki ne živimo blizu meje.

Kako pa je potem z izplačili? Saj nimaš originalnega listka za loterijo, katero si igral?
Pa tudi ne moreš izbirati številke super star, ali samo meni ne uspe?

Lp

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
mossero, daj še malo me spet spomni o verjetnosti.
OK, 90 nad 6 imaš 622 mio kombinacij.
Torej, če lahko npr obkrožiš 20 številk - kako se potem glasi izračun? Sam sem mislil, da gre takole - 20/90 x 19/89 x 18/88 x ... x 1/71.
Tako da prideš na koncu do neke cifre 1 proti x imam šans da zadanem.

Malo sem že pozabil verjetnost in kombinatoriko. Sem bolj domač v integralih in diferencialih
grin1.gif