HTC TyTn vs "ostalo"

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Upam, da se motim, vendar to, da ti dajo novega ni cisto res. Lahko ti dajo tudi enega rabljenega, ki deluje. Pa to, da bos cakal najvec 45 dni, potem pa dobis enega starega nazaj, ki bo spet probleme delal...no, na koncu bos tri mesece brez dlancnika, samo zato, da bos dobil tytn II ceneje...ne vem no, meni se ne slisi dobro.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Nope, če ti zahtevapš, ti morajo dat novega - če je seveda zahteva upravičena. Enkrat so mi na mobitelu zamenjali timeporta, ker je bil dvakrat na servisu in sem v 3. popizdil pa so mi dali novega.

Sicer pa ne kupujem zato, da bo nekoč crknil.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Bolje, da sploh ne crkne... ker teorija je eno... v praksi pa je zal SLO uvoznik za HTCje malo bolj lesen... Vsaj sam imam slabe izkusnje izpred parih let se z Qtek 9090 ... Lahko, da so se sedaj kaj popravili... samo kot berem po raznih forumih in poslusam od znancev, ne kaj dosti
smile-1.gif
...

Tako, da upaj, da ne bo crknil
smile-1.gif
...

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
baje ni problem v uvozniku ampak pri tujem serviserju. sami pa jih ne smejo servisirat (v garancijskem roku).

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
baje ni problem v uvozniku ampak pri tujem serviserju. sami pa jih ne smejo servisirat (v garancijskem roku).

Citiram:
Večina servisnih storitev se opravi v Sloveniji pri podjetju CHS d.o.o., ki je tudi garant. V primeru težje napake se aparat pošlje v servis v tujino.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
kot je menjava matične plošče, menjava foto senzorja, menjava displaya, ... nesmejo odpirat gor stvari v slo. lahk sam softwaresko kaj naštimajo.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Pozna se recimo na času, ki ga rabi, da odpre kak program. Več ko jih je odprtih, bolj se pozna. Meniji tečejo gladko, cube tudi. Odzivnost touch screena je OK, ne smeš pa biti prenežen z njim (s prsti), ker ne naredi nič. S stylusom je odzivnost običajna. Kvalitete zvoka preko slušalk še nisem testiral, na zunanjem zvočniku je recimo precej slabša kot na moji Nokii E50, tudi po glasnosti ji ne pride blizu.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jaz sem danes dobil tytna pri simobilu in po hitrem testu sem ugotovil, da je svoh baterija in pocasna grafika, ce zacnejo pixli bolj hitreje delat. Slikanje je pri slabi (sobni) svetlobi skoraj nemogoce. Tudi ce dam na 1mpx in -2ev. Drugace pa je ok