Imam težave z HTC Touchem. Težava je da mi recimo po enem dnevu, ko je prižgan crkneta mikrofon ter zvočnik pri telefoniranju. Torej pokličem nekoga ali se oglasim, pa je vse tiho. Soft reset pomaga. ROM ki sem ga snel in inštaliral je uradni iz HTC-jeve strani. Pred tem te napake ni bilo.
Zanimajo me vaše original verzije ROMov in Radiov
Moj (mobitel)
ROM: 1.93.401.2 WWE
Rom date: 07/10/08
Radio: 1.00.25.05
Protocol: 52.29.25.12W
Po nakupu sem ga hitro updejtal, predvsem v upanju na boljše trajanje baterije. Takratnih verzij nisem pogledal, se mi pa zdi, da je bila verzija radia (ki ponavadi povzroča take težave) enaka zdajšnji.
Radio imam namen še enkrat posodobit, tokrat iz xda-dev strani. Naredil bom tudi HardSPL, sam se moram pripravit na ponovno inštalacijo vsega (backupom ne zaupam preveč).
Skratka, vaše verzije, ter če imate kakšne težave?
Zanimajo me vaše original verzije ROMov in Radiov
Moj (mobitel)
ROM: 1.93.401.2 WWE
Rom date: 07/10/08
Radio: 1.00.25.05
Protocol: 52.29.25.12W
Po nakupu sem ga hitro updejtal, predvsem v upanju na boljše trajanje baterije. Takratnih verzij nisem pogledal, se mi pa zdi, da je bila verzija radia (ki ponavadi povzroča take težave) enaka zdajšnji.
Radio imam namen še enkrat posodobit, tokrat iz xda-dev strani. Naredil bom tudi HardSPL, sam se moram pripravit na ponovno inštalacijo vsega (backupom ne zaupam preveč).
Skratka, vaše verzije, ter če imate kakšne težave?