HTC One event 2013

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mah...HTC očitno enostavno ne zna narediti kamere.
Je na gsmareni že primerjava med S4 in HTC One...One je boljši samo v videu zaradi stabilizacije, na vseh ostalih področjih ga Samsung zopet oplakne, celo v slabi svetlobi.
Pa še glede kamere na koncu primerjave...
And its still camera was really nowhere near the level of the Samsung Galaxy S4 13MP shooter. Ultrapixels or not, 4MP can barely rival 2010 flagships on most occasions.
rolleyes-1.gif

Da ne omenjam, da je zadeva v živo res ogromna (bolj kvadratni vogali naredijo optično še večji aparat)...z manjšim zaslonom je konkretno večji v primerjavi z S4, čeprav v roki res deluje fantastično, dobro zgrajeno...ampak veliiiiko
smile-1.gif

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
confused-1.gif

Iz gsmarene:

Of course, the biggest innovation on the HTC One is the camera – behind the bright F/2.0 lens sits a 4MP sensor with Ultrapixels, which are much larger than the ones found in most other smartphones and should have much better per-pixel quality and low-light performance.

Konec koncev je vseeno kakšen senzor ima, fotke so za en K http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5313&idPhone2=4238&idPhone3=5204 , pa če vse fotke normiramo na 3,4,8 ali 13 Mpixlov, HTCjeve (z upgrejdom ali brez) so vedno daleč najslabše!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Slike so nekako zrihtali z novo verzijo androida.Treba je videt primerjavo zdaj, ko so slike bolj ostre in z majn šuma.Je pa res malo večji kot sgs3/4. Bomo vidli
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Obenem pa bo drag in kamera ne navdušuje preveč v lepih svetlobnih pogojih-takrat, ko se je največ rabi...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Cena je ista kot SGS4. Slike pa kakor za koga, če grem gledat svoje, je 70% slikanih v slabših pogojih, kjer se One izkaže. Sploh pa še nobene nisem printal na poster, v klasičnem ali A4 formatu sta pa tako S4, kot One odlična. Kar se tiče "shutter speed", je S4 daleč zadaj.

Slaba svetloba:
low-light.jpg

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
mnja slike, h-tech telefon pol pa 70% folka uporablja instagram... nevem, mene tale One mal mika, je Desire že počasi oddelal svoje...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Tako, HTC One uporabljam zdaj dober teden in na kratko lahko rečem "Bravo, HTC". Telefon užitek držati v roki, zaslon oster in barve lepe, naravne, fotoaparat me je pozitivno presenetil in Zoe je res zakon! Novi Sense je super, brez laga in logičen. Blinkfeedu morajo dodati še več virov in ga bo še večje veselje uporabljati. Aja, zvočnikov raje ne omenjam, ker mi še zdaj ni jasno, kako ima lahko telefon takšno čistost zvoka in glasnost.

Edino kar se še malo privajam je OS in pa velikost (3,5" -> 4,7").

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Zdaj prihaja še pomanjšani 4,3 inčni one ter povečani na 5 inčev.

Pa varianta s stock androidom
smile-1.gif

Kao se pa kaj drži v roki tale one? Je rahlo drseč zaradi alu? Sicer pa vem, kaki je ta prehod iz 3.5 na skoraj 5
tongue-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Kako se drži v roki? odvisn kako taco maš. Men prav lepo pa aluminij nč ne drsi, ma lepo narejene robove, se ti lepo "zatakne" v roko... Glede velikosti te zelo hitro navadiš, še hitreje kot, če bi šel obratno, iz 5 na 3,5
smile-1.gif
Stari Desire mi je prav smešen sedaj, ko ga primem v roko.

Nazadnje urejeno:

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Tako, HTC One uporabljam zdaj dober teden...

daj mi povej, ko se pogovarjaš po telefonu, kolikokrat ti rata vklopit/izklopit mikrofon oziroma zvočnik? Nevem ali jaz neznam prav držat telefona na ušesu ali pa ima tak malo smotan senzor za zatemnitev ekrančka

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Hehe, mi še ni ratalo izklopit mikrofona. Imam ponavadi levi kot telefona pritisnjen ob uho, ravno kjer je senzor. Pa tudi na iPhonu mi je ratalo mogoče 3x na leto, medtem ko en kolega vsak drug klic nekaj pritiska z licem po telefonu
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Zdaj prihaja še pomanjšani 4,3 inčni one ter povečani na 5 inčev.

Pa varianta s stock androidom
smile-1.gif

Kao se pa kaj drži v roki tale one? Je rahlo drseč zaradi alu? Sicer pa vem, kaki je ta prehod iz 3.5 na skoraj 5
tongue-1.gif

Grip je super, ker je eloksiran aluminij in ravno prav hrapav. Se pa na črnem pozna vsak odtis...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja fajn to
smile-1.gif
Če nebo apple naredo evolucije, ostajam na androidu in bo naslednji verjetno sgs4 active ali pa htc one.