Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
iphone iz inata nečem
se naj bi dobil android 2.2... mene skrbi tipkovnica kaka je... (ja ja vem da je tačskrin samo vseeno ima en gsm boljšo drug slabšo...)
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
X10. Desire je povsem neuporaben v lepem vremenu. Zaslon, ki naj bi bil plus tega aparata, pogrne na celi črti. Preberi si testa obeh na Tehniku.
HTC Desire
SE Xperia X10
Pri kateremkoli od obeh se pripravi, da bo aparat ogromno časa na polnilcu.
EDIT: Sorry, nisi spraševal po Desire, ampak po Legendu. My bad.
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
X10. Desire je povsem neuporaben v lepem vremenu. Zaslon, ki naj bi bil plus tega aparata, pogrne na celi črti. Preberi si testa obeh na Tehniku.
HTC Desire
SE Xperia X10
Imaš lastne izkušnje s katerim od teh telefonov ? Potem še napiši en test o Ferrari 430 me zanima kako se obnese
S pravimi nastavitvami je ekran dobro viden pod čistim soncem, baterija vzdrži 1.5 - 2 dni. Ob enaki porabi je na E71 držala 1.5 dni.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
HTC Desire
SE Xperia X10
Imaš lastne izkušnje s katerim od teh telefonov ? Potem še napiši en test o Ferrari 430 me zanima kako se obnese
S pravimi nastavitvami je ekran dobro viden pod čistim soncem, baterija vzdrži 1.5 - 2 dni. Ob enaki porabi je na E71 držala 1.5 dni.
Pisal sem o HTC Desire, ne Legend. Morda bi bilo dobro, da prebereš celoten moj post. Če za Desire trdiš, da je na soncu uporaben, ti pa lahko samo čestitam.
Ponavljam, z Legendom nimam nobenih izkušenj. X10 pa uporabljam en mesec in lahko povem marsikaj.
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Počakaj še dober mesec, ker baje pride iphone v SLO k mobitelu in simobilu.
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Od kot pa maš informacijo da pride novi iPhone k mobitelu ? Sej niti naše SIM kartice ne pašejo v njega..
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Od kot pa maš informacijo da pride novi iPhone k mobitelu ? Sej niti naše SIM kartice ne pašejo v njega..
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Verjetno od tam, od koder imas ti informacijo, da bo imel novi iPhone drugacne SIM kartice...
Oboje so zaenkrat le govorice
In verjemi, da microSIM lahko zacnejo prodajati zelo hitro... pomoje v roku parih dni... ce se bo le pojavilo dovolj povprasevanja po njih... Mogoce jih celo ze imajo kje v skladiscu ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
In to je zate uraden vir?Tudi glede tega, da pride k recimo Simobilu je ze pisalo ...
Recimo pred dobrim letom >> http://www.finance.si/238670
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042250167