htc legend ali ericsson x10

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne vem
confused-1.gif

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3141&idPhone2=2964

Počasnejši legend ima android 2.1, precej hitrejši SE pa android 1.6
bonk.gif

Počakaj še dober mesec, ker baje pride iphone v SLO k mobitelu in simobilu.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
iphone iz inata nečem;)

se naj bi dobil android 2.2... mene skrbi tipkovnica kaka je... (ja ja vem da je tačskrin samo vseeno ima en gsm boljšo drug slabšo...)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
iphone iz inata nečem;)

se naj bi dobil android 2.2... mene skrbi tipkovnica kaka je... (ja ja vem da je tačskrin samo vseeno ima en gsm boljšo drug slabšo...)

SE naj bi dobil Andoid 2.2... samo vprasanje je kdaj... 2.1 je napovedan bolj proti koncu leta...
grims-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
X10. Desire je povsem neuporaben v lepem vremenu. Zaslon, ki naj bi bil plus tega aparata, pogrne na celi črti. Preberi si testa obeh na Tehniku.

HTC Desire

SE Xperia X10

Pri kateremkoli od obeh se pripravi, da bo aparat ogromno časa na polnilcu.

EDIT: Sorry, nisi spraševal po Desire, ampak po Legendu. My bad.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
X10. Desire je povsem neuporaben v lepem vremenu. Zaslon, ki naj bi bil plus tega aparata, pogrne na celi črti. Preberi si testa obeh na Tehniku.

HTC Desire

SE Xperia X10

Imaš lastne izkušnje s katerim od teh telefonov ? Potem še napiši en test o Ferrari 430 me zanima kako se obnese
zmaga.gif

S pravimi nastavitvami je ekran dobro viden pod čistim soncem, baterija vzdrži 1.5 - 2 dni. Ob enaki porabi je na E71 držala 1.5 dni.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Kolikor vem ima kar dobre izkušnje z obema. O Ferrariju a dvomim
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

HTC Desire

SE Xperia X10

Imaš lastne izkušnje s katerim od teh telefonov ? Potem še napiši en test o Ferrari 430 me zanima kako se obnese
zmaga.gif

S pravimi nastavitvami je ekran dobro viden pod čistim soncem, baterija vzdrži 1.5 - 2 dni. Ob enaki porabi je na E71 držala 1.5 dni.

Pisal sem o HTC Desire, ne Legend. Morda bi bilo dobro, da prebereš celoten moj post. Če za Desire trdiš, da je na soncu uporaben, ti pa lahko samo čestitam.

Ponavljam, z Legendom nimam nobenih izkušenj. X10 pa uporabljam en mesec in lahko povem marsikaj.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

HTC Desire

SE Xperia X10

zmaga.gif

Pisal sem o HTC Desire, ne Legend. Morda bi bilo dobro, da prebereš celoten moj post. Če za Desire trdiš, da je na soncu uporaben, ti pa lahko samo čestitam.

Ponavljam, z Legendom nimam nobenih izkušenj. X10 pa uporabljam en mesec in lahko povem marsikaj.

Pojačaj svetilnost in bo dobro viden. Hvala za čestitke

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:

Od kot pa maš informacijo da pride novi iPhone k mobitelu ? Sej niti naše SIM kartice ne pašejo v njega..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:

Od kot pa maš informacijo da pride novi iPhone k mobitelu ? Sej niti naše SIM kartice ne pašejo v njega..

Verjetno od tam, od koder imas ti informacijo, da bo imel novi iPhone drugacne SIM kartice
grims-1.gif
...

Oboje so zaenkrat le govorice
evil.gif

In verjemi, da microSIM lahko zacnejo prodajati zelo hitro... pomoje v roku parih dni... ce se bo le pojavilo dovolj povprasevanja po njih... Mogoce jih celo ze imajo kje v skladiscu ...
grims-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
557
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:

Verjetno od tam, od koder imas ti informacijo, da bo imel novi iPhone drugacne SIM kartice
grims-1.gif
...

Oboje so zaenkrat le govorice
evil.gif

In verjemi, da microSIM lahko zacnejo prodajati zelo hitro... pomoje v roku parih dni... ce se bo le pojavilo dovolj povprasevanja po njih... Mogoce jih celo ze imajo kje v skladiscu ...
grims-1.gif

Lahka jo pa tud z olfa nožem navadno sim obrežem
tongue-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Med tema dvema bi vzel X10 ampak šele ko pride 2.1 / 2.2 update ali root in z njim par dobrih romov.

Od vseh android aparatov se mi zdi X10 še najbol estetsko dovršen.. Samo še update naj naredijo in zaradi mene tudi če je brez teh SE "smeti" (time/mediascape).

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Jaz sem zadovoljen z X10. Baterija zdrži vsaj en dan -bp drugače pa odličen telefon.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
ma jebo vas iphone..

zanima me htc legend ali x10. pros and cons...
chao : daj povej ali je tipkanje udobno? ali grešiš črke? tega me je najbolj strah