HTC HD2

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Zdravo

Zanima me kateri od vseh možnoh romov, ki se najdejo na netu za hd2, je vam bolj zahtevnim uporabnikov najboljši, oziroma ali ima kateri, ki ste ga sprobali kakšne buge, da ne bi nalagal in potem napačnega naložil.....
Hvala

Boris

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Tudi če vir ni zanesljiv, 99% ne bo noben telefon dobil nadgradnje, ker ne izpolnjujejo pogojev kot so kapacitivni zaslon, snapdragon etc. Edini telefon, ki zadostuje večini pogojev(HD2), pa ne bo dobil nadgradnje, ker ima 5 gumbov namesto 3
stupid-1.gif

Sicer pa, zakaj omogočiti nadgradnjo starih telefonov, če lahko stranka kupi novega in dobiš dodaten denar?

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Ja tale tekstoven OS, bi lahko poganjalo večina sedanjih pametnih telefonov. Uradno seveda proizvajalci hočejo, da bi potrošniki kupovali vedno nove telefone in zato pravijo, da nov OS ne bo delal na starih GSMjih.

Najbolj bedasta specifikacija pa je, da mora imeti kapacitiven zaslon.

Uradno se za Omnijo ne da dobiti WM 6.5, jaz ga pa uporabljam že skoraj pol leta.

Jaz pravim počakajmo prvo, da nov OS pride ven , pa bomo pol videli kaj se da in kaj ne.

P.S. Ve kdo mogoče če pride Nexus one v SLO?

Nazadnje urejeno:

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Za Nexusa ni zasledit podatka, pride pa HTC Desire k Mobitelu nekje sredino aprila. Tako se govori!

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@Maiden: Če pogledaš kaj želi MS naredit z WP7S naredit, je logično.. stylusa na slednji napravi (WP7S) ne boš več videl. Vse je na uporabniški izkušnji in zaenkrat se je pokazalo da pri touchscreen napravah je seveda najbolša izkušnja z prsti.. vse mora biti lepo, hitro in logično.. Nerad, ampak moram rečt da bo šel MS malo po Applovih stopinjah glede tega..

Glede Nexusa, bo google sigurno najprej šel na večje operaterje.. Seveda ima prednost US,.. in en minimalni operater kot je Mobitel, sem skoraj prepričan da Nexusa na tu ne bo, na simobilu pa še manj. Desire je pa drugo..

miha007

Zelenc'
6. feb 2010
3
0
1
Zanima me, kako bi lahko izklopil podatkovno povezavo,npr. da mi ne bi delala v tujin(imam paket Džabest,ki v tujini ne velja).Ko podatkovno povezavo izključim,mi jo čez čas spet vključi.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.113
10.958
113
kod Džej-Zija
Vključi ti jo ponovno takrat, ko kateri od programov (preverjanje pošte itd.) zahteva prenos podatkov. Sicer pa ti glede tujine oz gostovanja ni treba skrbeti. Pri gostovanju te WM vedno vpraša, ali naj vzpostavi podatkovno povezavo in te opozori na stroške gostovanja. Če povezavo zavrneš, se nimaš česa bati.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Vseeno si najbolj zihr, če daš enostavno ta programček gor, pa imaš mir. Ko tam onemogočiš povezavo se ti telefon ne more povezat, če pa kaj rabiš, pa samo spremeniš v programu. Simple as that.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.113
10.958
113
kod Džej-Zija
Vsekakor, se strinjam. Povem samo, da ima že sam WM nekaj preventivne funkcionalnosti. Meni je na mojem Touch Pro to dovolj. Če pa že rabim povezavo, jo pa ves čas pustim aktivno, da se vse skupaj šteje kot en prenos, da mi ne delajo trapastega zaključevanja, ki zna biti res drago.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Pomoje ti na HD2 ne bo pomagal noben rom
smile-1.gif
(sori moral sem,..)

Drugače pa kakor slišim hvalijo Dutty, Laurentius rome. Pa tudi Miri in Artemis.

Sam bi takoj spet probal HD2 če bi kak Win7 rom izšel.

branch

Zelenc'
13. maj 2010
2
0
1
Na HTC HD2 mi je crknil ekran. Telefon drugače še dela. V raziskovalcu vidim vse datoteke, ki so na telefonu in kartici.

Zanima me s katerim programom se povežem iz pc-ja na telefon. Rad bi upravljal telefonom preko miške in tipkovnice z računalnika. Preden ga dam na servis bi zbrisal maile, FB account in podobno.

Hvala. LP

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Če ti tipke še delajo, potem naredi hard reset, pa se ti bo vse povrnilo na stanje ob nakupu telefona.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Sicer sem pozen, ampak za tiste, ki še ne vedo: Developerjem je uspelo spraviti WP7 na HD2 (video).

Video je posnel Cotulla, ki je med drugim naredil HSPL za HD2 in ima dosti prstov vmes pri Androidu za HD2, tako, da je verjetno verodostojen.

OS je sicer zaenkrat skoraj neuporaben, saj zaradi microsoftove zaščite ne delujejo market in ostale Windows Live funkcije. Ampak skoraj ni dvoma, da se jim bo uspelo prebiti tudi skozi to zaščito
smile-1.gif