HTC Desire - Po upadateu ne deluje Wifi

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Mena pa zanima kaj narediti,če ti po uradnem updatu telefona ne dela Wifi. Nekje sem zasledil da se da zadevo nekako rešiti. Telefon ni rootan. Verjetno gre za nekakšen bug v updatu. Ali je potrebno čakati na novi update,ki reši ta bug ali se lahko reši to drugače?

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Zadevo reši,ali je to samo ena izmed opcij,ki mogoče pomaga?

Ni mi ravno za delat hard reset,ker imam potem dan dela da si spravim telefon nazaj.

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Hard reset ne pomaga. Datoteko sem si snel. Ko jo zaženem mi javlja neko napako. Telefon sem povezal z računalnikom kot disk rive. Verjetno delam nekaj narobe. Lahko mogoče malenkost bolj podrobno napišeš kako naredim da bo zadeva delovala.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Mas namescen HTC Sync in ti prepozna telefon, ko priklopis USB ? Ta instalacija Synca vsebuje tudi gonilnike za telefon.

"Neka napaka" pa ne obstaja in bi pomagal tocen zapis.

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Mam namescen HTC syn sam mi telefona nikakor noče povezat. Mislim da mi manjkajo neki gonilniki. Bom poizkusil povezat pa javim kako naprej.

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Telefon mi je uspelo povezati z HTC Sync,zagnal sem zgoraj omenjeni exe. file,prišlo je do pribljižno pol inštalacije nato pa napiše takole:

EROR(131) Coustomer ID Error

The Rom update utility can not update your android phone.

Pleas get the correct Rom update utility and try again

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Ok. Najlepša hvala za tole pomoč. Imam pa še zadnje vprašanje. Misliš da bi TopTime to zadevo rešil pri nas ali bi aparat pošiljali na tovarniški servis? Če lahko zadevo rešijo pri nas imam aparat v 3eh dneh doma brez da se mučim.

P.S-Aparat sem kupil pri Tušmobilu. Aparat je uvožen od nevemkod,ker vem da je tuš sam uvoznik.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Nevem kak je s TopTimemom, bodo pa verjetno ce je telefon res cudnega porekla in je brandan (ni WWE verzija), zadevo itak resili na omenjen nacin z goldcardom in bo hitro skoz. Zato pa je garancija ;]

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Eno problem pri updatu. Kako sprostiti prostor na telefonu, vse aplikacije so na kartici, a je še vedno premalo prostora za udate? Se nabirajo kje kakšne začasne datoteke? Bo treba res v kratkem rootat
smile-1.gif

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Sam bi se tudi odločil za root,samo mislim da sam nebi znal tega izvedit. Že izdelava Goldcarda mi dela ogromno težav.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik mlacar pravi:
Verjamem ja, ampak se ne morem odločiti katerga izbrati. Kaj je trenutno top?

http://unrevoked.com/

Skrbno napisana navodila, ce jih upostevas in namestis gonilnike tako kot pise, je ves trud v miskinem kliku.

Je pa potem kr nekaj ucenja in dela pri namescanju custom roma, ki potem omogoca a2sd+ , vse o tem tukaj : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696189

Priporocam pa za zacetek ta ROM : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 , je cisto serijski zadni HTCjev, s tem da se lahko flasha naknadno nekaj bombonckov, med drugim tudi a2sd+ za sd kartico

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
@Maddog....Najlepša hvala za pomoč. Uspel sem ustvarit Goldcard in sedaj mi je uspelo tudi ponovno flashat telefon. WIFI ponovno deluje.

Še enkrat hvala.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Cunami pravi:
@Maddog....Najlepša hvala za pomoč. Uspel sem ustvarit Goldcard in sedaj mi je uspelo tudi ponovno flashat telefon. WIFI ponovno deluje.

Še enkrat hvala.
Malenkost, samo da si zrihtal, pa da vemo da Tuš prodaja brandane aparate
aplauz.gif

P.s. : ko bos v prihodnosti karkoli namescal preko OTA updejtov, naredi prej GC in ga imej not pri flashanju, da se zadeva ne ponovi.

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Aha. Ok.
Goldcar imam sedaj narejen na kartici in ga ne bom nič spreminjal. Nekako sem se 2 dni mučil z tem in mi ni problem imeti tisto kartico za ta Goldcard.

Če bom imel med prazniki kaj časa pa bom poizkusil z Rootanjem po tvojem linku.

Za Desireje od Tušmobila je pa tako da so sami uvozniki in je TopTime d.o.o. samo serviser. Tušmobil je Desireje sam uvozil,ker ima tudi svojo garancijo in ne uradno od TopTima.

Zadevo poznam zato,ker sem tudi sam zaposlen pri Tušmobilu.

Hvala
Lp