Hrvatje

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V čem je fora da Rvatje podarjajo 1200 pušk ZDA?

Americani orozje naprej posredujejo enotam v Afganistanu, Iraku, itd. Enako velja tudi za tezje orozje.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mene tile Sirijci spominjajo na tistega šimpanza z AK-47
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to mi je znano...sam ne vem zakaj se zdej vsi tok pizdijo, ko se jim to omeni.

na balkanu so edina nacija, ki ni samo imeli izdajalcev, ampak je z dolfetom delala kvizlinško državo. konec 80-tih jim je to spet butnili ven, na balkanu. po argentini, avstraliji itak to furaj od nekdaj. in potem, ko jim kaj rečeš, je revolt.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tudi meni ni jasno, kako so lahko tako ponosni na Paveliæa &Co., ko pa so spizdli na varno, narod pa pustili.

Tisto:Za dom spremni si že slišal....

Kaj pa: Za Bleiburg spremni?
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Zato ker se laže, procentualno je bilo toliko Hrvatov v partizanih, kolikor je bilo Srbov v Srbiji. Oboji so imeli pol pol, oboji so klali, tako da ne posplošuj! Večina Hrvatov je bila na začetku sicer za NDH vendra je tudi kmalu videla kam to pelje, Pavelič jih je izdal, podaril lahom ozemlje, prav tako so se zgražali nad poboji sodržavljanov Pravoslavne vere.... enostavno so hoteli svojo državo, katero so dobili žele leta 91 kar je tudi prav. Zakaj ni več pol miljona Srbov več na Hrvaškem, moraš vprašati razne Martiče... sj so jih oni zavedli z veliko Srbsko idejo, misliš da bi jih Hrvatje kar klali če ne bi takrat leta 90 sredi poletne sezone Srbi začeli upor? Seveda ne in na koncu so jo Srbi iz Hrvaške odnesli še z majhnimi žrtvami, če pogledamo kaj so delali tam do leta 95!