Hrvatje

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
bonk.gif
Kako lahko posplošuješ? Večina Hrvatov je čisto v redu, tako kot povsod, seveda pa se najdejo bedaki. Si pa zanimiv, motijo te cigani,zeleni in Hrvatje, ne pa Srbi! Pod katerim vodstvom so nas leta 91 napadli?

opa

hrvati so ok..vsi..uni iz jasenovca, uni iz splita, sploh juzna dalmacija..hdz, pa tisti, k bi ti vzel morje.

kdo te je pa napadel 91? kadijeviæ, miloševiæ..kdo..

kdo te je pa rešil švabe 45..srb iz valjeva, al iz požarevca..ker hrvat iz slunja zihr ni bil..pa mehi iz bihača tut ne...

Softiæu opaaaa
mitove i legende pusti deci
wink-1.gif

Seveda so se proti fašistom borili samo hrabri srbi i poneki crnogorac(srbskog porekla naravno).
Mi smo bili izključno pripadniki ustaških enot in povampireno preganjali vse kar je bilo pravoslavne vere in uporabljalo cirilico. Če pa nismo bili pripadniki ustašev smo pa bili domobrani kot to natančno ocenjuje "patriot".
Četniki v Bosni in dalmatinskoj zagori so izključno branili in seveda uspešno obranili srbsku čeljad tako, da so hodili v klavske pohode.

Ajde zdaj dost te tvoje mitomanije in si mal preberi podatke o partizanih oz borcih antifašistih.
Btw ti in "patriot" žalita moje prednike, ki so kri scali na Sutjeski, Neretvi...
10.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zakaj ne v OŠ, ne v SŠ pri zgodovini nismo izvedeli, da je bila eden od okupatorjev Slovenije tudi NDH?

Sicer se pa lahko tolažiš, da domobrani niso bila neka vojska. In da jih je ogromno prestopilo k partizanom.
evil.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj ne v OŠ, ne v SŠ pri zgodovini nismo izvedeli, da je bila eden od okupatorjev Slovenije tudi NDH?

Sicer se pa lahko tolažiš, da domobrani niso bila neka vojska. In da jih je ogromno prestopilo k partizanom.
evil.gif

in zakaj naj se jaz tolažim?

ti se raje tolaži, da tvoji domobrani še danes rulajo po sloveniji s proslavami
pa še vlada je domobranska tako, da je tolažba kompletna
zmaga.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
Tole je zgolj en primer, ki pa ne govori o Hrvatih ampak o državi Hrvaški. Da ne bo kakšnih osebnih zamer
wink-1.gif

Vrnitev odpisanih
Dežuloviæev povzetek

Tragedija. Žal pa to ni osamljen primer. Po vojni so kradezejovci talali stanovanja, hiše, posesti... brez razmišljanja o škodi.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A ti si ujko?

Obstajajo izjeme, seveda, a hrvati so globalno gledano precej ndhahevski narod. Da ne iscem drugih besed.

Ujko seveda a se ne vidi. Tega niti ne skrivam tako kot ti, da si Čedo
wink-1.gif

Za izjeme pri Hrvatih se ti zahvaljujem žal pa globalno gledano pri vaših trofaznih so izjeme zanemarljive.
priden.gif

tako, da te kljub temu ne ocenjujem tako kot se ti opisuješ... srbi ste pač četniki, da glava peče in žal dolgo boste ostali taki.
No da ne bo pomote. Jaz vas sprejmem takšne kot ste in me to ne moti. Bolj me motijo ljudje, ki so pred menoj vsi prijazni in odprti
ko pa v "kafani pričaju lovačke priče" so pa "uber alles".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ma jok brate.
moram te podražit.

mal si se zmotil. ne slediš alterju. jaz sebe žal ne morem enačiti z nobenim narodom. nisem ne slovenac, ne čedo, ne ujo, ne čivša...velika razlika.

drgač pa..glede hrvatov. ne moreš to tko posploševat. nima smisla. jaz jih poznam na desetine dobrih.

lahko pa recimo rečeš takole
če so slovenci v 90 tih poeltel na krilih nacionalizma, so hrvati dodal še ducat reaktivnih motorjev gor. hrvati so se v tem primeru pokazal kot podmukli, hinavski itd.

a spet..boli mene. nikol nisem gledal na vero in nacijo, ampak na posameznika. gliobalna videnja vere in nacije, pa posameznik ubija. če razumeš.

recmo..štajerci so odlični ljudje, prleki še boljši. to sta zame dve top sekti slovencev. primorci so tretji. pol notranjci, pol gorenci in na konc dolenci. dolenci bi lahko imel enga full hudga, ampak vztraja, d aje štajerc.

tko..v okvirih dežele.

btw
nacionalni ponos in izražanje mi gresta na bruhanje. sem pa pristaš...ohranjanja kulture. tak, da bi me eni imenovali nacionalist. prjatu mi reče, da sem večji patriot od njega, slovenac nad slovenci. v tem pogledu nisem glih demokrat. sploh, če gre za demokratizacijo enormnih odklonov. ampak spet, ne izražam in ne kažem tega na veliko, ker ne vidim potrebe, pri sebi pa imam to spucano.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej sem rekel, d aje..ker če bi jaz spisal, bi verjetno nesrečnik mislil, da mu dajem anvodila za lov na skadarskem jezeru, albanski distrikt

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Domobrani so bili vaši.

Naši so bili domobranci.
grin1.gif

No, vsaj kakega Thompsona nimamo.
bonk.gif

Isto sranje drugo pakovanje
wink-1.gif

Al si ti kot Ljudmila prepričan, da so to bili borci, ki so se borili za Slovenijo?
bonk.gif

To pa res!
Ne Thompsona ne kakega drugega pevca ali skupino vredno omembe.
Pankrti, Lačni Franc... so penziæi. Ostali pa šitodšita
tongue-1.gif