ma jok brate.
moram te podražit.
mal si se zmotil. ne slediš alterju. jaz sebe žal ne morem enačiti z nobenim narodom. nisem ne slovenac, ne čedo, ne ujo, ne čivša...velika razlika.
drgač pa..glede hrvatov. ne moreš to tko posploševat. nima smisla. jaz jih poznam na desetine dobrih.
lahko pa recimo rečeš takole
če so slovenci v 90 tih poeltel na krilih nacionalizma, so hrvati dodal še ducat reaktivnih motorjev gor. hrvati so se v tem primeru pokazal kot podmukli, hinavski itd.
a spet..boli mene. nikol nisem gledal na vero in nacijo, ampak na posameznika. gliobalna videnja vere in nacije, pa posameznik ubija. če razumeš.
recmo..štajerci so odlični ljudje, prleki še boljši. to sta zame dve top sekti slovencev. primorci so tretji. pol notranjci, pol gorenci in na konc dolenci. dolenci bi lahko imel enga full hudga, ampak vztraja, d aje štajerc.
tko..v okvirih dežele.
btw
nacionalni ponos in izražanje mi gresta na bruhanje. sem pa pristaš...ohranjanja kulture. tak, da bi me eni imenovali nacionalist. prjatu mi reče, da sem večji patriot od njega, slovenac nad slovenci. v tem pogledu nisem glih demokrat. sploh, če gre za demokratizacijo enormnih odklonov. ampak spet, ne izražam in ne kažem tega na veliko, ker ne vidim potrebe, pri sebi pa imam to spucano.