Hrvatje

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Grem zdajle po pir v lokalnega soseda, plačam s 50€ bankovcem. Ona odšteje, neka neznana, nadomešča zarad dopustov...

Jo vprašam:a ne boste preverili, če je bankovec pravi?

In ona meni da ne, drugače pa dela v Dobovi, kamor hodi dosti Hrvatov, tam pa preverjajo vse, ker se najde dosti ponarejenih.

Potem drži tisto, kar mi je govorila že stara mati:Hrvat je tat?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
bonk.gif
Kako lahko posplošuješ? Večina Hrvatov je čisto v redu, tako kot povsod, seveda pa se najdejo bedaki. Si pa zanimiv, motijo te cigani,zeleni in Hrvatje, ne pa Srbi! Pod katerim vodstvom so nas leta 91 napadli?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mene nič ne moti.

Jaz sem samo opisal, kako mali človek sodi ljudi.

Meni verjame na uč da je ne bom ogoljufal, Rvatu pač ne.

In ženska govori iz izkušenj, katere je morala drago plačat.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Če bi bil pameten, bi si naprintal denar in šel tja kupit boga in pol, namesto da bluziš po forumu.
grin1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Če bi bil pameten, bi si naprintal denar in šel tja kupit boga in pol, namesto da bluziš po forumu.
grin1.gif

467716-post_slo.gif

hysterical-1.gif

Btw Patriot: res je Hrvat je tat! Zato jih je pred sodiščem pun qrac od Srenjadera naprej. Me pa zanima kdaj bodo slo tajkuni pred konkretna sodišča ne pa ta lunapark od slo sodišč.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
bonk.gif
Kako lahko posplošuješ? Večina Hrvatov je čisto v redu, tako kot povsod, seveda pa se najdejo bedaki. Si pa zanimiv, motijo te cigani,zeleni in Hrvatje, ne pa Srbi! Pod katerim vodstvom so nas leta 91 napadli?

opa

hrvati so ok..vsi..uni iz jasenovca, uni iz splita, sploh juzna dalmacija..hdz, pa tisti, k bi ti vzel morje.

kdo te je pa napadel 91? kadijeviæ, miloševiæ..kdo..

kdo te je pa rešil švabe 45..srb iz valjeva, al iz požarevca..ker hrvat iz slunja zihr ni bil..pa mehi iz bihača tut ne...

8888

8. jul 2010
34.072
6.262
113
Slovenci so se sami rešili, res pa so potem tisti iz Valjeva podarili Trst, Gorico...zaveznikom! Vsaj pol Hrvatov ni bilo ustašev tako da ne mešaj nekaj kar ne veš. Večina partizanov na Hrvaškem je bila Hrvatov, ne Srbov, res pa po procentih glede prebivalstva je bilo slednjih več!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
na NDH poznaš.
pomlad..kerga..72...tut
tuđmanove nagibe v rani maldosti

jasenovac

slovenec se je bolj slabo rešil.ne vem od kje ti pravljice.
podarjal pa ni srb, ampak zahod. ljuba amerika, anglija, zavezniki. danes jim ga samostojno vlečete, a pizdite čez dogodke 70 let nazaj. pa dejte poslat ljudmilo gor, pa nej reši problem trsta,dobi odškodnino, pol pa gremo an kolena..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..a ti ni lekcija srbija in nato..misliš, da bi 45 bilo drugače.

pa kaj je vam okol tega trsta. tut če bi ga imel, bi ga zavozil. najprej komunisti, pol pa demosisti..in..

8888

8. jul 2010
34.072
6.262
113
No vidiš, vsi isti, vsi imamo skupnega sovražnika, to so turki in Nemci, dobr mi pa Hrvatje še lahe, potem pa se med sabo koljemo, napesto, da bi stopili proti našim sovražnikom, predvsem turkom in šiptarjem!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.777
113
Najprej spucajmo domače sovražnike, recimo NSi in podobno cerkveno sodrgo

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No vidiš, vsi isti, vsi imamo skupnega sovražnika, to so turki in Nemci, dobr mi pa Hrvatje še lahe, potem pa se med sabo koljemo, napesto, da bi stopili proti našim sovražnikom, predvsem turkom in šiptarjem!
Kako so to naši sovražniki in kdo ste to mi? Jaz nisem!

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Grem zdajle po pir v lokalnega soseda, plačam s 50€ bankovcem. Ona odšteje, neka neznana, nadomešča zarad dopustov...

Jo vprašam:a ne boste preverili, če je bankovec pravi?

In ona meni da ne, drugače pa dela v Dobovi, kamor hodi dosti Hrvatov, tam pa preverjajo vse, ker se najde dosti ponarejenih.

Potem drži tisto, kar mi je govorila že stara mati:Hrvat je tat?

NE. Veš kako rečejo. Krajnci imajo cigane, štajerci pa dobovčane
evil.gif