vinjete bi mogl prodat takoj ko pridejo na mejo. boš kupu? ne? vozi nazaj. in pol nej iščejo poti okol slovenije
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz
Pri nas stane letna vinjeta 55€. Naj nekdo potrdi, če res drži trditev v Slovenskih Novicah, da stane cestnina od ZG do Splita in nazaj 50€. Če to drži, ne vem kdo je tukaj lopov, mi ali rvati.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz
Pri nas stane letna vinjeta 55€. Naj nekdo potrdi, če res drži trditev v Slovenskih Novicah, da stane cestnina od ZG do Splita in nazaj 50€. Če to drži, ne vem kdo je tukaj lopov, mi ali rvati.
Citat:
Uporabnik Kara_Demz pravi:
Kaj pa je avtocesta drugačna od ostalih cest, ki morajo biti enako vzdrževane in varne ?
Citat:
Sem že zdavnaj izjavil in še vedno sem istega mnenja : vinjete so čisti kiks in nekaj posiljenega.
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Sem že zdavnaj izjavil in še vedno sem istega mnenja : vinjete so čisti kiks in nekaj posiljenega.
Ma to se ve da so te vinjete predvolilno darilo tistim, ki se vsako dnevno vozijo po avtocesti na delovno mesto in teh ni malo. Ko sm gledu po TV, kako so eni govoril, da plačujejo na leto tud do 2k€, zdej bojo pa sam 50€...To je kar 40× manj. In če je takšnih npr. 10k (verjetno še dost več). Nevem kje bomo prnesl notr ta primankljaj. To se mi zdi isto kokr da bi pred volitvam davke znišu. Ja sej ljudje bi bli navdušeni ampak kako bi pa to dolgoročno vplival na proračun Slovenije...