Hrvati isto fukjeni kot večino SLovencov

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ccccc, ded ne bi bil zadovoljen s tabo, če bi tole bral.

Partizani so homoseksualce smatrali za nakaze, ki jih je treba streljat.
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
zakaj bi to spljoh poizkusili razložit ? " v tuđa govna " pa tišijo večinoma fegiči.
ne morem pa razumeti zakaj se greste nekih parad ponosa in folku težite s svojimi izkrivljenimi nagnjenji.
ne razumem, zakaj se ne morete prilagoditi okolju oz večini , zakaj želite, da se večina prilagodi vam ? imate praktično enake možnosti in noben vas ne diskriminira. če pa neprenehoma poudarjate , da imate izkrivljena spolna nagnjenja potem vas pač folk dobi prej ali slej "pun kufer".
in če se nekje folk odloči da je zakonska veza med različnima spoloma je to to. folk se je tudi odločil, da je prepovedano onegavit otroke in živali.
samo še čakam, da se začnejo pedofili in zoofili pritoževati, da se jim kratijo pravice. pač idite tja ,kje je to normalno. tukaj očito to ni

467716-post_slo.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
http://sl.wikipedia.org/wiki/Slovenska_abeceda

V Sloveniji je med tistimi, ki se jim priimek konča z iæ ali pa imajo v imenu in priimku katero izmed, po tvojem mnenju, problematičnih črk, veliko takšnih, ki si ne zaslužijo tvojega posploševanja in aludiranja, da so potomci priseljencev, problematični. Točno to namreč počneš. Tako, da si lahko te probleme, ki jih vidiš v teh črkah, nekam vtakneš.

Vidim, da ti ne paše, če se kdo vtakne v tebe, na tebi ljub način. Ti si napisal, da ne razumeš, torej kaj se imam s tem strinjati? Ne razumeš, v nadaljevanju pa napišeš, da nekaj ne more biti...ker? Ker ti ne razumeš? Ker ti tako praviš? Meni to ne predstavlja mnenja, to je navadno jamranje (kot tisto o abecedi) in butalstvo. Sem proti, ampak ne vem zakaj.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
naj nekdo odstrani tisto razširjeno slovensko abecedo iz wikipedie. kdo jo je gor podtaknil?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
razumel bi,. če bi vas kdo preganjal. ampak noben vam noče nič žalega. ampak nehajte že težiti ( enako velja za ostale mentalo prizadete skrajneže ) vsem po vrsti.
V bistvu so te debate povsem brezpredmetne, saj naše Ustavno sodišče de facto dovoli posvojitve istospolnih. Zgolj vprašanje časa je, kdaj se zadevo tudi uradno zapiše.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bravo Istra in Reka.
zmaga.gif

p.s. Mogoče bi pa ta del Hrvaške res moral biti Slovenski.
1905911-volitvehr.JPG

Priponke

• 1905911-volitvehr.JPG
    1905911-volitvehr.JPG
    37 KB · Ogledi: 204

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Slovenska_abeceda

V Sloveniji je med tistimi, ki se jim priimek konča z iæ ali pa imajo v imenu in priimku katero izmed, po tvojem mnenju, problematičnih črk, veliko takšnih, ki si ne zaslužijo tvojega posploševanja in aludiranja, da so potomci priseljencev, problematični. Točno to namreč počneš. Tako, da si lahko te probleme, ki jih vidiš v teh črkah, nekam vtakneš.

Vidim, da ti ne paše, če se kdo vtakne v tebe, na tebi ljub način. Ti si napisal, da ne razumeš, torej kaj se imam s tem strinjati? Ne razumeš, v nadaljevanju pa napišeš, da nekaj ne more biti...ker? Ker ti ne razumeš? Ker ti tako praviš? Meni to ne predstavlja mnenja, to je navadno jamranje (kot tisto o abecedi) in butalstvo. Sem proti, ampak ne vem zakaj.
Pa ti sploh razumeš prispodobo ali le podpihuješ lastno nestrpnost do vsega, kar se ne strinja s tabo? Ko zapišejo Slovenec to pomeni narodnost in ne državljanstvo. Le zakaj imamo dve manjšini in še nekateri želite status manjšine, če pa smo isti narod= vsi smo Slovenci?
Enako je z zakonsko zvezo. Kot Srb, Hrvat... in njegovi potomci nikoli ne bodo gensko Slovenci so pa lahko popolnoma enakopravni, tvorni, pošteni, dobrodošli, zaželeni... državljani Slovenije tako tudi homoseksualne zveze ne morejo biti enakovredne heteroseksualnimi. Lahko pa imajo vse pravice, katere izhajajo iz zakona o zakonski zvezi, dedovanju... in jim jih tudi narava omogoča.

PS- ko bom jaz imel možnost posvojiti otroka z dvema genskima očetoma ali dvema genskima materama, potem lahko tudi oni posvojijo otroka spočetega med moškim in žensko.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Prispodobe pogosto razumem. Ne razumem argumentov, kot so: ker je naravno, ker ni normalno, bog je hotel, usoda, naključje, vesoljci,...
Zapis o nekem državljanu, na straneh kronike, se zgodi na podlagi informacij o dokumentih, ki jih novinarjem posreduje policija. Enkrat zapišejo Slovenec, drugič slovenski državljan. Če pa se za vsak zapis v kroniki rekrutira vojska raziskovalnih novinarjev, da raziščejo poreklo vsakega dripca, potem sem živel v zmoti. Jbg.
No, mogoče v kakih "reporterjih" napišejo slovenski državljan albanskih korenin, poročen s slovenko in je takoj vse jasno (tistim, ki jim je to pomembno)...ampak, tam imajo celo divizijo raziskovalnih novinarjev...

Referndumsko vprašanje na Hrvaškem ni bilo: ali lahko pedri posvojimo otroke. Šlo je za definicijo "braka" oz. zakonske zveze (med moškim in žensko). V bistvu se neposredno sploh ni dotikalo istospolnih zakonskih zvez (ki jih njihov pravni red ne pozna). So pač zagonili nekaj denarja za, po mojem mnenju, popolnoma butasto definicijo.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Prispodobe pogosto razumem. Ne razumem argumentov, kot so: ker je naravno, ker ni normalno, bog je hotel, usoda, naključje, vesoljci,...
Zapis o nekem državljanu, na straneh kronike, se zgodi na podlagi informacij o dokumentih, ki jih novinarjem posreduje policija. Enkrat zapišejo Slovenec, drugič slovenski državljan. Če pa se za vsak zapis v kroniki rekrutira vojska raziskovalnih novinarjev, da raziščejo poreklo vsakega dripca, potem sem živel v zmoti. Jbg.
No, mogoče v kakih "reporterjih" napišejo slovenski državljan albanskih korenin, poročen s slovenko in je takoj vse jasno (tistim, ki jim je to pomembno)...ampak, tam imajo celo divizijo raziskovalnih novinarjev...

Referndumsko vprašanje na Hrvaškem ni bilo: ali lahko pedri posvojimo otroke. Šlo je za definicijo "braka" oz. zakonske zveze (med moškim in žensko). V bistvu se neposredno sploh ni dotikalo istospolnih zakonskih zvez (ki jih njihov pravni red ne pozna). So pač zagonili nekaj denarja za, po mojem mnenju, popolnoma butasto definicijo.
Nič se ne izmikaj in posplošuj. Ne moreš o osebi, katere ne poznaš napisati nekaj tako osebnega, kot je narodnost. Kaj pa, če s tem žališ njegova čustva? Ravno zaradi tega sem sam uporabil prispodobo -iæ (kar je splošna oznaka za osebo, katera je narodnosti ene od držav Balkana) in ne Srb, Hrvat. Albanec...
Saj vem, za kaj se je šlo na Hrvaškem. In prav so se odločili. Homoseksualci lahko živite skupaj, imate vsa pravice, katere izhajajo iz skupnega življenja (zdravstveno zavarovanje, dedovanje, olajšave pri pokojnini...), Ne more pa se vaša zveza imenovati zakonska zveza, saj to ni sprejemljivo za večino ljudi. Namesto, da svojo nestrpnost sproščate po paradah ponosa, forumih, medijih... raje to negativno energijo usmerite v iskanje naziva vaše zvezi, kateri vam bo všeč in ne bo prizadel čustva heteroseksualcev.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
zakaj bi to spljoh poizkusili razložit ? " v tuđa govna " pa tišijo večinoma fegiči.
ne morem pa razumeti zakaj se greste nekih parad ponosa in folku težite s svojimi izkrivljenimi nagnjenji.
ne razumem, zakaj se ne morete prilagoditi okolju oz večini , zakaj želite, da se večina prilagodi vam ? imate praktično enake možnosti in noben vas ne diskriminira. če pa neprenehoma poudarjate , da imate izkrivljena spolna nagnjenja potem vas pač folk dobi prej ali slej "pun kufer".
in če se nekje folk odloči da je zakonska veza med različnima spoloma je to to. folk se je tudi odločil, da je prepovedano onegavit otroke in živali.
samo še čakam, da se začnejo pedofili in zoofili pritoževati, da se jim kratijo pravice. pač idite tja ,kje je to normalno. tukaj očito to ni

Podpišem
smile-1.gif

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:

Podpišem
smile-1.gif

467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif

Briga me za gaye in lezbijke, briga me samo kar je dobro za otroka on pa rabi mamo in očeta ne dveh mam ali očetov.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Briga me za gaye in lezbijke, briga me samo kar je dobro za otroka on pa rabi mamo in očeta ne dveh mam ali očetov.
Kaj čmo pa nardit z otroki, ki že živijo v takšnih degeneriranih družinah? Morda prisilen odvzem?

Če ti je mar za otroke: zakaj niste ustanovili civilne inciative, ko je Ustavno sodišče dvema gejema priznalo posvojitev otroka, ki sta jo opravila v tujini, in s tem odprlo vrata posvojitvam v Sloveniji? Prav zagreti pa v svojih prepričanjih niste.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik sandra pravi:

Kaj pa eno mamo ali enega očeta? Dedka in Babico? Morda strica ali teto? Skrbnika oz. krusne(ga) starse/a? Mamo in drugega moza? Tretjega moza? Oceta in njegovo "prijateljico"?

Samo toliko, da nam bo jasno kaj otrok rabi, in da bomo vedeli komu vse je treba otroka vzet. Samohranilke in samohranilci so ocitno ze na tvojem spisku?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Z gejom se da normalno pogovarjat. Z vami moroni pa bolj težko. Edin o kakem bogu.