Hrvati isto fukjeni kot večino SLovencov

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Hrvati isto fukjeni kot večino SLovencov

Če vsi vozijo v nasprotno smer mogoče niso "fuknjeni" oni? Mogoče pa sam vozim napačno?

Sploh ne razumem prizadevanje istospolnih, da tako fanatično želijo imenovati svojo zvezo zakonska? Naj živijo skupaj, naj imajo iz zakonske zveze tiste pravice katere lahko imajo. A ker vse pravice in dolžnosti, katere izhajajo iz zakonske zveze ne morejo izpolnjevati tudi istospolna zveza ne more biti identična heteroseksualni zvezi.
Stvar se mi zdi podobna, ko v črni kroniki berem, da je Slovenc v Nemčiji naredil to in ono, ko pa prebereš je pa iæ.

Hvala za tvojo izpoved, vendar to, da ti ne razumeš, ni nič nenavadnega. Je pa iskreno. To pa res. Močno dvomim, da si to napisal, ker si želiš, da ti kdo poskuša stvari razložiti, da jih boš razumel. Ti ne želiš razumeti, vseeno pa komentiraš. Tisti, na iæ, bi ti znali povedati, da "guraš nos u tuđa govna". Če nekoga ne želiš razumeti, potem ga pusti pri miru in ne delaj butastih primerjav, ki zopet največ povedo o tebi.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
zakaj bi to spljoh poizkusili razložit ? " v tuđa govna " pa tišijo večinoma fegiči.
ne morem pa razumeti zakaj se greste nekih parad ponosa in folku težite s svojimi izkrivljenimi nagnjenji.
ne razumem, zakaj se ne morete prilagoditi okolju oz večini , zakaj želite, da se večina prilagodi vam ? imate praktično enake možnosti in noben vas ne diskriminira. če pa neprenehoma poudarjate , da imate izkrivljena spolna nagnjenja potem vas pač folk dobi prej ali slej "pun kufer".
in če se nekje folk odloči da je zakonska veza med različnima spoloma je to to. folk se je tudi odločil, da je prepovedano onegavit otroke in živali.
samo še čakam, da se začnejo pedofili in zoofili pritoževati, da se jim kratijo pravice. pač idite tja ,kje je to normalno. tukaj očito to ni

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Še so normalni eni
nahrung002.gif
+1

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Hrvati so pač normalni ker so nek naraven zakon spravili v ustavo. Pošteno. Vse kar se greste eni pedroljubci je pač bolano.
Pa nimam nič proti nikomur, en pederski par sta tudi moja prijatelja in se dobro razumemo. So pa nekje meje, ki jih ne moremo prestopiti ker je tako odločila narava. Kot da bi uzakonil da je normalno če serješ skozi usta. Usta so za not, rit pa za ven. Pika.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Zakaj bi poskusili razložiti? Sej enim ni potrebno dodatno razlagati. Vam, ostalim, pa ni vredno niti poskušati. Saj ste farško razlago čisto dobro razumeli, ker je bolj enostavna.
V tuđa govna se vsaja vsaki drugi slovenceljn. To je folklora, ki presega fegiæe. In tudi ti nisi izjema.
Kako pa bi se ti moral prilagoditi pedrom? So pedri mogoče sestavili seznam zahtev, kjer se kratijo tvoje pravice? Bi na avtobusu odstopil sedež staremu [cenzura]čini, če bi mu to pisalo na čelu? Če je to problem, ti povem, da te to ne rabi skrbeti. Da se zapreš v zidanico še ne pomeni, da se prilagajaš komurkoli. Prej nasprotno.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
zakaj bi to spljoh poizkusili razložit ? " v tuđa govna " pa tišijo večinoma fegiči.
ne morem pa razumeti zakaj se greste nekih parad ponosa in folku težite s svojimi izkrivljenimi nagnjenji.
ne razumem, zakaj se ne morete prilagoditi okolju oz večini , zakaj želite, da se večina prilagodi vam ? imate praktično enake možnosti in noben vas ne diskriminira. če pa neprenehoma poudarjate , da imate izkrivljena spolna nagnjenja potem vas pač folk dobi prej ali slej "pun kufer".
in če se nekje folk odloči da je zakonska veza med različnima spoloma je to to. folk se je tudi odločil, da je prepovedano onegavit otroke in živali.
samo še čakam, da se začnejo pedofili in zoofili pritoževati, da se jim kratijo pravice. pač idite tja ,kje je to normalno. tukaj očito to ni

Meni se zdi naravno, da se poročita dve odrasli osebi, ki se imata radi. Tukaj sploh ne vidim spora. Ni pa mi naravno, da imata dve istospolni osebi otroka.

Pa ne mi zdaj z protiargumenti "kot tisti flyer" kako lepo geji skrbijio za otroke, drugje pa otroci trpijo. A geji po novem ne pijejo, so ljudje brez napak in imajo prirojen materinski čut? Istospolne družine se promovira kot da so popolne in da so geji neka superčloveška bitja.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
farška razlaga ?
bonk.gif

pač pa naravna zakonitost.
na avtobusu ( ga sicer ne uporabljam ) ali kjerkoli drugje bi odstopil sedež kvečemu poškodovancu ali invalidu. za ostale pa se mi fučka.
razumem, da se nekaterih mentalnih motenj ne da pozdraviti . ampak zato ne rabite s tem težiti celemu svetu. a si jemljete vzgled po talibanih, katolibanih, salafistih in ostalih mentalno prizadetih skrajnežih, ko želijo svoj način življenja vcepiti ostalemu svetu ?
razumel bi,. če bi vas kdo preganjal. ampak noben vam noče nič žalega. ampak nehajte že težiti ( enako velja za ostale mentalo prizadete skrajneže ) vsem po vrsti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

Meni se zdi naravno, da se poročita dve odrasli osebi, ki se imata radi. Tukaj sploh ne vidim spora. Ni pa mi naravno, da imata dve istospolni osebi otroka.

Pa ne mi zdaj z protiargumenti "kot tisti flyer" kako lepo geji skrbijio za otroke, drugje pa otroci trpijo. A geji po novem ne pijejo, so ljudje brez napak in imajo prirojen materinski čut? Istospolne družine se promovira kot da so popolne in da so geji neka superčloveška bitja.
meni se poroka ne zdi naravna in normalna. samo nek beden papir. zakaj bi se sploh kdorkoli poročal?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Meni se zdi naravno, da dve odrasli osebi, ki se imata radi skupaj živita, skupaj preživljata prosti čas itd . ( pika )
zakonska zveza je nekaj drugega. stara je že tisočletja. je povezava žene in moža ( število enih ali drugih partnerjev v zvezi je stvar posamezne kulture ).

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Sploh nisi pojasnil tistega o prilagajanju pedrom, kar si prej uporabil kot nekakšen argument. Kje naj bi se večina prilagajala pedrom? Lepo pa si pojasnil, da ne uporabljaš avtobusa, tu nisi imel težav.
Kako je tebi pomembno, kaj je naravno in kaj ne? Je naravno, da serješ v školjko? Meni ni fajn gledat kako se dva tipa kušujeta. Pa ne zato, ker jima ne privoščim. Enostavno nisem navajen kaj takega videti in gledati. Je pa to povsem njuna stvar. Enako velja za zakonsko zvezo. Sicer ne vem kaj razlagam, ko pa je danes tudi med žensko in moškim precej popularna izvenzakonska zveza...pa mislim, da ne zaradi nekih "naravnih" argumentov. Bolj pragmatičnih, finančnih,...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Če kdo teži so to nestrpneži z verniki na čelu. Kdo si ti da nekomu prepoveduješ da se poroči? Pqa ne moreš primerjat homoseksualce s pedofili in zoofili, ker pri homoseksualcih sta oba za odnos pri poedofilih pa pač otroc nimajo izbire.

In iz tega vidika je prou sramotno. Zdej pa še referendum o Vukovarju pa bo. (čeprav naj ga nebi bilo)
Kup zboljenih retardiranih zavrtih konzervativcov. Če se hočete it tako potem s epa pejmo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Od kod se zdiš ti poklican, da boš sosede Hrvate učil, kako naj imajo napisano posamezno definicijo? Očitno si hud nestrpnež in prava sramota za našo odprto družbo.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
jaz pač ne vidim razloga zakaj bi morali redefinirati zakonsko zvezo.
tudi ne vidim potrebe po neprestanem propagiranju raznih "čudnih" pogledov na svet.
tudi ne vidim razloga, da bi razni čudaki morali imeti dodatne pravice.
iz tega sledi zakaj bi se morala večina prilagajati manjšini. ni naravno. iebi ga . tak pač je

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Čudnih pogledou? Samo zato ker se tebi zdi čudno lahko nekomu drugemu to očitaš?
Pa o kakoh dodatnih pravicah ti bluziš? Od kdaj je poroka dodatna pravica? Pa kdo se komu prilagaja? ČE se kdo mora prilagajati so to homoseksualci ne pa mi njim bedak

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Po domače povedano, naravno "turaš nos u tuđa govna" in temu rečeš pravica večine, ki jo po tvojem mnenju predstavljaš. Pošteno in edino pravilno.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:Hvala za tvojo izpoved, vendar to, da ti ne razumeš, ni nič nenavadnega. Je pa iskreno. To pa res. Močno dvomim, da si to napisal, ker si želiš, da ti kdo poskuša stvari razložiti, da jih boš razumel. Ti ne želiš razumeti, vseeno pa komentiraš. Tisti, na iæ, bi ti znali povedati, da "guraš nos u tuđa govna". Če nekoga ne želiš razumeti, potem ga pusti pri miru in ne delaj butastih primerjav, ki zopet največ povedo o tebi.
Imaš ti mogoče v roki kakšno stekleno kroglo ali kateri drug okultni pripomoček? Mogoče več teh, da tako točno veš, kaj jaz želim, kaj lahko razumem...
Očitno je tebi tiščanje nosu v tuji drek vsakodnevno opravilo. Biti nestrpen do nekoga, kateri se ne strinja s tabo pa posebna vrlina. Ob tem pa še pričakuješ, da te bodo ljudje podpirali v tvojih ekstremnih zahtevah?
Bi rekel, da si bolnik, pa ne zaradi spolne usmerjenosti, a ne bom, da me ne boš obtožil še za homofoba.

PS- v devetdesetih letih po osamosvojitvi je tudi bila kampanja, da se ukine narodnost, češ da smo vsi Slovenci. Takrat se je v našo abecedo vpeljalo tudi 5 dodatnih črk (æ,dž,đ,lj,nj). In zaradi tega je naše glavno mesto izgubilo dve črki in Slovenci so šefi balkanske mafije...