Hrvati isto fukjeni kot večino SLovencov

KocevskiPes

Pripravnik
17. dec 2011
84
0
6
To je bilo pričakovano na Hrvaškem.

Toda spomnimo se, pri nas se je napovedovalo, da bo zakonik sprejet. Sicer ni bil, rezultat je bil pa kar tesen, zavrnjeno s 55 proti 45.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A pri nas je kao drugače?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri nas so tudi, samo ne tako veliko oz tako fanatičnih.

Na forumu imamo samo enega pa še ta ne verjame

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Število podpisov za referendum je bilo impresivno, pri nas bi to pomenilo zbrati 350.000 podpisov.

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Kupim psa Bernardinca ali Zlatega prinasalca,edini pogoj je da je spocet in skoten med dvema samcema.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Hrvati isto fukjeni kot večino SLovencov

Če vsi vozijo v nasprotno smer mogoče niso "fuknjeni" oni? Mogoče pa sam vozim napačno?

Sploh ne razumem prizadevanje istospolnih, da tako fanatično želijo imenovati svojo zvezo zakonska? Naj živijo skupaj, naj imajo iz zakonske zveze tiste pravice katere lahko imajo. A ker vse pravice in dolžnosti, katere izhajajo iz zakonske zveze ne morejo izpolnjevati tudi istospolna zveza ne more biti identična heteroseksualni zvezi.
Stvar se mi zdi podobna, ko v črni kroniki berem, da je Slovenc v Nemčiji naredil to in ono, ko pa prebereš je pa iæ.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Mislim, da je maksimalna nestrpnost, če sosedom ne dovoliš, da svoje definicije definirajo preprosto SAMI. Večje nestrpnosti ni. Hrvati so se odločali, kaj pomeni neka besedna zveza v njihovem jeziku, mi pa smo morali pogoltniti, da nam neki "jezikoslovci" definirajo, da imamo "zgoščenko" itd... Ker obstaja velik pritisk, da se določene besedne zveze redefinira, so to zapisali preprosto v najvišji dokument države, ki je ustava.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Pa kaj vam je folk, kaj ste vsi tukaj fegiči, da se zgražate. Na kozlaje mi gre..

Pride kolegičina hčerka iz četrtega razreda domov in pravi, kako je danes moderno da se mata dve puci radi.... Fak ej... ČETRTI razred!!!!!

Ma svet je itak že čisto zmešan... kaj se sploh trudim tukaj...

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Pa kaj vam je folk, kaj ste vsi tukaj fegiči, da se zgražate. Na kozlaje mi gre..

Pride kolegičina hčerka iz četrtega razreda domov in pravi, kako je danes moderno da se mata dve puci radi.... Fak ej... ČETRTI razred!!!!!

Ma svet je itak že čisto zmešan... kaj se sploh trudim tukaj...

Ponekod jih s tem šopajo že v vrtcu:

bonk.gif

@Pepe: tebe moti zgoščenka, kaj bodo šele Hrvati rekli: Udna tuljica je objašnjena kao ”alatka za smirivanje i rješavanje napetih i kompleksnih situacija koja jednoj strani pomaže da se usreæi, a drugoj da bude usreæena”.
hysterical-1.gif