Hrvati in jeba turistov

Betka

Zelenc'
3. jun 2013
26
0
1
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Taprav ded se zavestno odloči.....
...med ,,ne morem,, in ,,lahko,, se pa ,,odločujejo,, samo pičkice...
Razumem, dok so otroc majhni, se spodobi da jih pelješ, v ciganskem šotorišču jim še najbolj paše in je taboljša varijanta za otroke in tudi jst sem bil primoran v to, še rabljeno prikolico sem si moral umislit, da smo lahko celo malo naselje prepeljali dol, pa čoln in Tomosa pa pizde materne kaj vse nismo vlačli... ...ampak zdaj pa pozabite na moj dnar za usran kos zemlje in skupne sekrete, pa dva dni pakiranja in nakupovanja za usran dopust, ...pfuj strela jasna ko se spomnim
uf-1.gif

Ti si precej depresiven in ko ti kdo omeni dopust vidiš vse črno. A nimaš lepih spominov na kampiranje' men je pa to najljubši dopust, da ležiš na zemlji, da opazuješ utrip v kampu, da imaš lahko psa zraven.
Samo lani se mi je pa šotor že ob prvi uporabi predrl (sem mela samopostavljivega) in sem mal obupala, tako da grem letos nekam južno z avionom v hotel, samo malo me skrbi, če mi ne bo preveč dolgčas v hotelu ker bom sama
bonk.gif

Mogoče greš pa lahko z mano, ti bom popestrila dopust
wink-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ne grem na avijon, sn vidu s čim jih tam gor fojtrajo, pa kake zajčje porcije ti dajo....
dej rajš tisto karto moji babi, ti pa k men pridi, bova pod brajdo lenuharla in šmarnico žlampala
tongue-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Jaz sem pa vedno mislil, da dopustuješ tam, kjer ti sede. Kot vidim sem se motil in tudi na področju dopustovanja vladajo zakoni, ki jih poznajo zgolj nekateri uporabniki alterja

ti si še mlad pa naiven

dejansko dopustuješ tam, kjer ženi sede
če nimaš otrok

če maš pa otroke pa tam kjer je "plaža primerna za otroke"

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ne grem na avijon, sn vidu s čim jih tam gor fojtrajo, pa kake zajčje porcije ti dajo....

In te porcije ti prisilno po grlu dol tlačijo ne? Če rečeš, da nebi jedel, te brez padala vržejo ven
bonk.gif

Se vidi kaki zakompleksiran 'kmet' (v slabem pomenu besede) si, ko vidiš na mizi še kaj drugega kot pohanega dunajca + restan krompir takoj začneš pljuvat preko vsega, kar v življenju še nisi na mizo dobil.

Mislim, da bo sranjeslojaš čisto prava titula za tebe.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
če je zastonj sem dolžan požret, pa če kr gagnem,. to je ja ena glavnih zapovedi in ni ga izgovora, da se krši,
...če ti ponudijo zastonj, moraš celo rečt ,,rabim dvojno,,...
ej jej jej...
rolleyes-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Še marsikomu bi bla potrebna dodatna titula. Racimo takim, ki resno odgovarjajo na trollanje.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ne fuknejo te brez padala ven, če ne poješ, ampak te za kazen strpajo v tisto mikrovalovko v kateri so pogreli meso iz juhe, ki mu rečejo biftek

a nisi vedu tega? matr, svetovljan pa tak...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Dej uredi titulo, na kožo mu je pisana
smile-1.gif
hvala

Pa Evrofil bi lahko bil dopisnik iz Bruslja, ker zažira davkoplačevalski denar.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
pa ka to je šiptarski avijon,

Verjetno ena poceni Ryanair jajca... saj vidiš kakšen miniaturen lcd ima pred sabo. Business class my ass, mogoče leta 2006.

hahah saj mas na kozarcih narisano za katero družbo gre :D

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Na letih Ryanair moraš svoje kozarce prinesti. Zgleda si jih je Evrofil "sposodil" pri eni drugi letalski družbi.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.846
1.695
113
Iskajoč brata
jest pa kumaj čakam da bo vikend
smile-1.gif
dolgo pričakovani kratek odmor

Grem pa v Vrsar (bil kot otrok vsaj 13x) obujat spomine
smile-1.gif

Čeprav grem sam za eno nočitev, bo ta sprememba okolice zelo dobrodošla.
Se grem špilat cigančka s svojo cigančico
cheer.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Tudi tisti, ki je podkupoval je kriv, isto ko tist, ko je zlorabil položaj.....
10.gif

hočem vladavino prava, transparentnost moderatorjev in spoštovanje uporabnikovih pravic
jezen.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ni korupcije. Predlog je bil podan na kolegiju moderatorjev in zgleda, da je bil sklep soglasno sprejet. Bolj transparentno od tega ne gre.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Khm, khm, kaj ima to veze z dopustom (in ne, da gre JJ za dve leti, ne šteje
grin1.gif

Problem je, ko začne hotelski folk rinit v kampe. Pa ne vejo kam bi se dali, pa tuši so skupni, pa folk se ti cel dan v kopalkah okoli sprehaja, pa wtf... aneda? Meni je pa point to, da ko postavimo šotor (max 2h dela, pa imamo šotor z min.15m2, gadafi, tende, kuhinjo), dam gor kopalke, majco dol, odprem pivo... potem pa lagano-sportski, ali na wc ali pa do plaže. Pa ne bo mene en blesabi hotelir postrani gledal, kak se sprehajam po svetu, pa da se bom oblačil za na plažo, dfuck??
hysterical-1.gif

lp