Hrvati in jeba turistov

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Aha, jaz probam Capla jebat, zdaj pa vidva mene
smile-1.gif

Ze prav, ze prav, si bom zapisal
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
of se sliši lepo
smile-1.gif
mal daleč od plaže, drgač pa ql

Kuk te kej košta apartma (velikost)?

75€ dan je cena drugače; 2 spalnici (ena s svojo kopalnico), plus kopalnica posebej, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom + terasa, v bistvu eno nadstropje hiše.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Malo bi počakal in capl bi takoj zagrabil ter te poslal v PM srednjeslojaško.

Prosim, da se dodeli titula uporabniku capl. Srenjeslojaš

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Težko bi rekel, da je to luksuz. Jaz bi to umestil kot osebne preference življenja.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Prosim, da se dodeli titula uporabniku capl. Srenjeslojaš

+1

In brez d-ja. Srednjeslojaška gamad si ne zasluži, da je njihova titula pravilno napisana!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Saj so se odkupili ko pol z Remy Martinom niso sparali
wink-1.gif
kva je to remy martin?
shocked-1.gif

pa ka to je šiptarski avijon, da takšno sladko sranje strežejo, al si v resnici baba v tapravem življenju?..al si gej?-sej ne da je kaj narobe s tem, ampak vseeno.....
frown-1.gif

taprav ded že ne ne bi kej takega žrl
al ste srednjeslojaši samo mal drgač naštimani
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
'Tapravi dedi' itak ne prilezejo do business razreda na avionu (ali bilokje). 'Tapravi dedi' gredo na poceni dopust na Hrvaško, ki ga ti tak vztrajno kritiziraš.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik capl pravi:
pa ka to je šiptarski avijon,

Verjetno ena poceni Ryanair jajca... saj vidiš kakšen miniaturen lcd ima pred sabo. Business class my ass, mogoče leta 2006.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
'Tapravi dedi' itak ne prilezejo do business razreda na avionu (ali bilokje). 'Tapravi dedi' gredo na poceni dopust na Hrvaško, ki ga ti tak vztrajno kritiziraš.
Taprav ded namesto nekaj tednov ciganskega šotorišča na Hrvaškem investira v klet, brajdo, sode in vse kar pač rabiš in potem je z letnim vložkom nekaj 10€ in 30-40 ur dela, ošamučen celo leto, vsako leto, do konca življenja,...ajd, če te ne pojaha višja sila kot je vreme ali zdravje in t......
...ne pa tortice in šparglje
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Verjetno ena poceni Ryanair jajca... saj vidiš kakšen miniaturen lcd ima pred sabo. Business class my ass, mogoče leta 2006.

A tle mamo :fakju:? Ker ce ga nimamo ga rabmo
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Torej si pravi ded šele takrat, ko sploh ne moreš na dopust? Zanimivo...
Taprav ded se zavestno odloči.....
...med ,,ne morem,, in ,,lahko,, se pa ,,odločujejo,, samo pičkice...
Razumem, dok so otroc majhni, se spodobi da jih pelješ, v ciganskem šotorišču jim še najbolj paše in je taboljša varijanta za otroke in tudi jst sem bil primoran v to, še rabljeno prikolico sem si moral umislit, da smo lahko celo malo naselje prepeljali dol, pa čoln in Tomosa pa pizde materne kaj vse nismo vlačli... ...ampak zdaj pa pozabite na moj dnar za usran kos zemlje in skupne sekrete, pa dva dni pakiranja in nakupovanja za usran dopust, ...pfuj strela jasna ko se spomnim
uf-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
sam res....

mi se kle od dopusta pogovarjamo, ti pa malce s službene poti limaš
rolleyes-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

A tle mamo :fakju:? Ker ce ga nimamo ga rabmo
smile-1.gif
Sej ni važno, samo da gej nisi, pa čeprav se s torticami prehranjuješ, ker oni pa ne šparajo in si privoščijo na nivoju, s takšnimle socijalnim prevozom se en gej verjetno res ne bi sramotil

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Sej ni važno, samo da gej nisi, pa čeprav se s torticami prehranjuješ, ker oni pa ne šparajo in si privoščijo na nivoju, s takšnimle socijalnim prevozom se en gej verjetno res ne bi sramotil