Hrvati brez Eduarda na EP ?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.566
1.090
113
Titograd
Meni se je pa vedno zelo dopadel. Samo ko bo v franciji dal v sezoni 20 golov bo lahko spet haral v kaki močnejši ligi. Če mu nebo spet oni štap od kosti počil.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
A to si na futsalu fasov?
shocked-1.gif

Deset let nazaj, ko futsal buddy-jev še nisem poznal...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Djibs je itak sef. Ko je odsel iz Liverpool mi ga je bilo ful zal.. 100x raje bi ga imel, kot Voronina, Kuyt in Croucha skupaj ..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
ful mi je glupo ko zdaj pravijo kaki profesionalec je taylor pa da ni blo namerno pa kak je dober človek pa blablabla, come on... ko da bi jaz ko me policaj ustavi mu reko da sn ful dober človek drugače pa nebi dobil kazni.

se pa itak bojim da nebo neke drastične kazni dobil, čeprav nevem take kretene bi blo treba čimdlje stran od igrišča držat

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
OK, poskodoval ga je grdo, start je bil res neroden in neumen.

Samo kaj naj Taylor nardi? Se gre obesit?

Opravicit se mu je sel [Djibrisu se ni sel noben], kaj naj se naredi?

Ne pretiravat no, saj ga ni zanalasc, vec kot vec pa tudi ne more narest v opravicilo..

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
ne vem če ga ni zanalašč. v vsakem primeru ni imen namena naredit to kar je, vendar dvomim da nekdo tako uklizne z namenom odstranitve žoge.
prepoved treh tekem se mi zdi smešna, ker takšne kazni ponavadi dobijo takšni ko jim malo zavre kri na igrišču koga udarijo.
lp, m

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Zagotovo ni imel nobene želje, da bi povzročil tako poškodbo, po drugi strani pa je spet res, da bi na vsaki drugi tekmi pokale kosti, če bi bil to standarden način klizanja. In ravno zato so tri tekme odločno premalo - na takih dogodkih se postavljajo precedensi in če je Taylor dobil zgolj tri tekme zato, ker je z dvignjeno iztegnjeno nogo s podplatom (peto celo?) razf00kal nogo nasprotniku, to ni dobro sporočilo. Nedaleč stran je namreč Diego za TOLE dobil enako kazen.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa saj mu ni zavrela kri, saj je bil cisto miren.. Pa na zacetku tekme ne mores bit ze ves penast, ne
smile-1.gif

Je pa res, da bi lahko dobil vecjo kazen.. recimo 10 tekem. Da folk v prihodnje malo merka na razne take in ovake starte..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To kar je Diego naredil [vsaj zame] nikakor ni enako temu, kar je Taylor naredil. Diegu bi pac trgal placo za 3 mesece brez prepovedi igranja. Taylorju pa dal preproved 10 tekm. No, vsaj jaz bi tako naredil.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
heh, sam tudi tega simulerja, ki ga je Diego "zbil" bi jaz kaznoval.....izgleda kot, da ma Diego 150kg, ker uni odleti kot perešček......

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Za določitev kazni se ponavadi gleda tudi zgodovina igralca. Če je že naredil kakšne hude prekrške, se kazen ful poveča.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Vem love, vem. Pa naj.

Če bi ga v LP poškodoval Gattuso bi bilo to pač zaradi ribolovne cone, jebiga zarota mora bit drugače to ni balkan.

>>> Tako huda poškodba težko rata "nenamerno".<<<

aplauz.gif

confused-1.gif

potem pa še rečejo, da fuzbalerji niso najbolj inteligentna bitja + mesarsko klanje. .
uf-1.gif

še dobro, da kaj takega ne vidimo na vsaki tekmi
crazy1.gif