Hrvati brez Eduarda na EP ?

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Kak mi ga je žal,ker dečko ma glavo na mestu,ni eden od onih,ki so uspeli,dvignili nos in ne jebejo žive sile....Angleži je... vam ma.....
10.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

ČE je že moral fasat hudo poškodbo, pol je mogoče zlom kosti celo boljša izbira, kot kake raztrgane vezi v kolenu. Sploh tista varianta brez kontakta je lahko za psiho hudič. Kost se ponavadi lepše zaceli kot pa se vezi rekonstruirajo. Je pa res, da ta njegov zlom zgleda brutalno in je spet vprašanje kaj vse je tu počilo/napokalo. Škoda je malega, res ga je.

Edit: Zdaj berem komentar zdravnika hrvaške repke:

Citat:
Riječ je o otvorenom iščašenju gležnja pri čemu je došlo do puknuæa fibule (lisna kost) dok tibia (goljenična kost) nije slomljena. Najveæa ošteæenja su zapravo pretrpili ligamenti gležnja. Čuo sam se s liječnikom koji je operirao Dudua i što se tiče same operacije ona je prema njegovim rječima prošla iznimno dobro. Jako je zadovoljan, postignuta je anatomska rekonstrukcija i optimističan je glede Duduova oporavka.

Se pravi zlom, + potrgani ligamenti ...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Angleška liga je res adijo pamet... to sploh ni več nogomet, bolj spominja vse skupi na kakšno borilno veščino. Sej je že nas Mile Ačimoviæ, ko je bil neki časa član totenhema izjavil, da v angleški ligi lahko preživijo samo "drvosječe"
grin1.gif

Tle so pomoje v veliki meri odgovorni tudi sodniki, ker pač dopuščajo tako grobo igro.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
ksz ...

ČE je že moral fasat hudo poškodbo, pol je mogoče zlom kosti celo boljša izbira, kot kake raztrgane vezi v kolenu. Sploh tista varianta brez kontakta je lahko za psiho hudič. Kost se ponavadi lepše zaceli kot pa se vezi rekonstruirajo. Je pa res, da ta njegov zlom zgleda brutalno in je spet vprašanje kaj vse je tu počilo/napokalo. Škoda je malega, res ga je.

Edit: Zdaj berem komentar zdravnika hrvaške repke:

Citat:
Riječ je o otvorenom iščašenju gležnja pri čemu je došlo do puknuæa fibule (lisna kost) dok tibia (goljenična kost) nije slomljena. Najveæa ošteæenja su zapravo pretrpili ligamenti gležnja. Čuo sam se s liječnikom koji je operirao Dudua i što se tiče same operacije ona je prema njegovim rječima prošla iznimno dobro. Jako je zadovoljan, postignuta je anatomska rekonstrukcija i optimističan je glede Duduova oporavka.

Se pravi zlom, + potrgani ligamenti ...
uf-1.gif

Poglej, jaz sem imel zelo podobno poškodbo. Počeno kost in potrgane praktično vse vezi v gležnju. Meni se je dobro zacelilo in brcam naprej. Seveda je nekaj povsem drugega (on je profi, jaz sem papak), a fizično bo najbrž vse OK. Problem je v glavi. Jaz dolgo nisem upal niti brcnit žoge, strah je ostal. Iskreno upam, da se bo vrnil v velikem slogu, ker mi je všeč njegov karakter.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Je res fenomen po svoje.. Samo ne bo pa zal nikoli world class striker, tako kot se je govorilo. Ali pac, saj je se mlad.. Fajn bi bilo..