Kak mi ga je žal,ker dečko ma glavo na mestu,ni eden od onih,ki so uspeli,dvignili nos in ne jebejo žive sile....Angleži je... vam ma.....
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Prekleti konji britanski... Mi je kar slabo ratalo, ko sem gledala te fotke na Indexu
In itak, da se to niso maščevali za izločitev Anglije iz EP, kje pa
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Boli sindrom fijakarskega konja.
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Prekleti konji britanski...
Citat:
Ne sej je kul, angleži so krivi za poškodbe v nogometu
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Ne sej je kul, angleži so krivi za poškodbe v nogometu
No, pa se le strinjava.
Citat:
Riječ je o otvorenom iščašenju gležnja pri čemu je došlo do puknuæa fibule (lisna kost) dok tibia (goljenična kost) nije slomljena. Najveæa ošteæenja su zapravo pretrpili ligamenti gležnja. Čuo sam se s liječnikom koji je operirao Dudua i što se tiče same operacije ona je prema njegovim rječima prošla iznimno dobro. Jako je zadovoljan, postignuta je anatomska rekonstrukcija i optimističan je glede Duduova oporavka.
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
ksz ...
ČE je že moral fasat hudo poškodbo, pol je mogoče zlom kosti celo boljša izbira, kot kake raztrgane vezi v kolenu. Sploh tista varianta brez kontakta je lahko za psiho hudič. Kost se ponavadi lepše zaceli kot pa se vezi rekonstruirajo. Je pa res, da ta njegov zlom zgleda brutalno in je spet vprašanje kaj vse je tu počilo/napokalo. Škoda je malega, res ga je.
Edit: Zdaj berem komentar zdravnika hrvaške repke:
Citat:
Riječ je o otvorenom iščašenju gležnja pri čemu je došlo do puknuæa fibule (lisna kost) dok tibia (goljenična kost) nije slomljena. Najveæa ošteæenja su zapravo pretrpili ligamenti gležnja. Čuo sam se s liječnikom koji je operirao Dudua i što se tiče same operacije ona je prema njegovim rječima prošla iznimno dobro. Jako je zadovoljan, postignuta je anatomska rekonstrukcija i optimističan je glede Duduova oporavka.
Se pravi zlom, + potrgani ligamenti ...