Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, mi veterani- a je hudo, ker nisi? saj,saj res, zakaj pa nisi? letnik si taprav, da bi moral biti takrat vpoklican..torej, kot sva že debatirala- a si bil nesposoben ali si se nekak izognil..povej, če se že oglašaš.
Naj pa naše mafijaše vprašajo, kako se komunicira, ....še malo večji dilerji uporabljajo varne telefone, kakor se je slišalo po zadnjih aretacijahCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Po kakšni logiki pa bi naša obveščevalna bila bolj sposobna, kot tuja, če gledamo iz vidika proračunskih sredstev? Verjetno so naše dokaj boge glede na tuje in je logično, da imajo tuji boljšo opremo, ergo karkoli naredimo, bodo v prednosti.
torej se ne da narediti nič, edino če so bile v igri hrvaške obveščevalne, kar pa bi bilo potem sramotno.
A si tudi nepismen, ne samo buteljček?Citat:
Uporabnik Brklc pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, mi veterani- a je hudo, ker nisi? saj,saj res, zakaj pa nisi? letnik si taprav, da bi moral biti takrat vpoklican..torej, kot sva že debatirala- a si bil nesposoben ali si se nekak izognil..povej, če se že oglašaš.
Ijn ti se s tem statusom hvališ?
Mene je pa sram da ga imam, in tudi sram, da sem deloval pod okriljem specialne enote. Večje budalaščine v lajfu še nisem naredil.
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Tule bi rekel, da bi morali predvsem:
- odstaviti kakšne ptičke iz Sove, ki niso poskrbeli, da bi naši diplomati imeli čiste linije
- odstaviti kakšne diplomate MZZ, ki ne poznajo osnov diplomacije
- odstaviti kakšne sodelujoče pri tem procesu arbitraže, ker so kao pomembne argumente našli šele po zaključku postopka vlaganja dokazov (in ravno to je ključni problem, ker jih je (naj bi jih) sodnik vlagal po koncu postopka, Hrvaška na njih ni mogla odgovoriti)
- takoj zamenjati sodnika, ker se ni izkazal kot zaupanja vredna oseba
- zamenjati ministra za ZZ, ker je:
vedel da se to dogaja in ni ukrepal ali
ni vedel da se to dogaja, kar je še slabše ("ni niti V od Vupla")
- obtožiti Janšo, ker je on kriv za to afero (Delenda est Cartago)
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Tule bi rekel, da bi morali predvsem:
- odstaviti kakšne ptičke iz Sove, ki niso poskrbeli, da bi naši diplomati imeli čiste linije
- odstaviti kakšne diplomate MZZ, ki ne poznajo osnov diplomacije
- odstaviti kakšne sodelujoče pri tem procesu arbitraže, ker so kao pomembne argumente našli šele po zaključku postopka vlaganja dokazov (in ravno to je ključni problem, ker jih je (naj bi jih) sodnik vlagal po koncu postopka, Hrvaška na njih ni mogla odgovoriti)
- takoj zamenjati sodnika, ker se ni izkazal kot zaupanja vredna oseba
- zamenjati ministra za ZZ, ker je:
vedel da se to dogaja in ni ukrepal ali
ni vedel da se to dogaja, kar je še slabše ("ni niti V od Vupla")
- obtožiti Janšo, ker je on kriv za to afero (Delenda est Cartago)
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A si tudi nepismen, ne samo buteljček?Citat:
Uporabnik Brklc pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ijn ti se s tem statusom hvališ?
Mene je pa sram da ga imam, in tudi sram, da sem deloval pod okriljem specialne enote. Večje budalaščine v lajfu še nisem naredil.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat: >>>- odstaviti kakšne ptičke iz Sove, ki niso poskrbeli, da bi naši diplomati imeli čiste linije
Sova ni dolžna ščitit goljufe pri goljufanju, torej pri zadevni razsodbi..
...........sej ne da so beželi ko vagince, vsi so nujno rabili dopuste takrat, zaradi neodložljivih obveznosti dol in to.....ne da so dvolične strahopetne pičkice, ne pravim tegaCitat:
ker je bil tiste cajte "odsoten"
Slučajnosti ni, napak zaradi neumnosti ni, vse je načrtovano, vodeno in dobro plačanoCitat:
Uporabnik ceedevita pravi:
naši obveščevalci so zelo verjetno totalni nesposobni bedaki. Samo spomni se kako so jim hrvati zaplenili kombi z neko oh in ah opremo,. ker kmetavzi niso znali kart čitat oz uporabljati navigacije ( če so jo imeli ) oz uporabljati tiso malo slame med ušesi.
Pa še nekaj je bilo cvetk ampak mi je ta najbolj ostala v spominu.
enako so naši diplomati kmetavzi. a ne znajo jezika, b so nerazgledani, c so samovšečni.....