Hrvate zajela panika, PIRANLEAKS !

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Rosenthal pravi:
Čimbolj daleč proč od Hrvatov! Potunkali so nas v drek, in sedaj mešajo; bolj ko se bo mešalo, bolj bo smrdelo. Hrvati so znani intriganti.

Spomnite se , kako si že dolgo prisvajajo Kranjsko klobaso, pa celo Lipicance.

Radi nagajajo!

Sicer je pa znano da so skregani z vsemi sosedi
smile-1.gif

Se strinjam... po svoje mi je kar malo žal, da srbi niso uspeli uresničiti svojih sanj o Veliki Srbiji...danes bi jim kar privoščil, da bi sesuli hrvate in pobrali njihovo ozemlje, naši pa Istro, Reko, Krk in Cres.

Hrvaška je res Drek od dreka kar se tiče države in nacije.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Glej to, kaj je milanovič rekel glede povabila Cerarja:

"Neæemo tako preko medija, poslao sam pismo, izrazio sam spremnost da se nađemo, ako treba otiæi æu u Sloveniju, on je rekao da neæe i što sad da ja radim.Dakle, mi smo zaista u ovih tjedan dana dali sve od sebe da ne damo ništa loše od sebe, da ne pretjeramo da ne kažemo krivu riječ, ali brate što je previše je previše"
stupid-1.gif

Vir:
http://www.index.hr/vijesti/cl...ise/833946.aspx

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Dakle, mi smo zaista u ovih tjedan dana dali sve od sebe da ne damo ništa loše od sebe, da ne pretjeramo da ne kažemo krivu riječ, ali brate što je previše je previše"

Zadnji stavek kaže na blodnje, neko psihološko bolezen, ne vem kako se temu reče strokovno, sigurno pa ima ta bolezen ime. Najhuje je to da imajo to bolezen skoraj vsi na hrvaškem. A tip res misli, da smo pozabili kaj vse so govorili v saboru nekaj dni nazaj?

Kot da bi nekomu grozil z nožem pod vratom, potem pa mu kasneje govoril, da si mu rešil življenje in si resnično dal vse od sebe, da ga rešiš pred smrtjo. WTF

Miloševiæ in njegovi generali so tudi imeli podobne scene in govore...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ah ko kahl ne bi dreka mešal na tisti televiziji meja ne bi bolela, bi spekla ko bi objavili razsodbo, potem bi bil pa mir ! Ker pa je kahla en [cenzura] je tako kot je, raje se [cenzura] in misli s spodnjo glavo kot pa z gornjo !

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
res se ne morem načuditi nad hlapčevskimi državljani te naše države...fak

http://www.rtvslo.si/slovenija...ski-meji/370845

Kot je en na rtvslo napisal komentar:
Citat:
" Da je za afero kriva hrvaška stran, meni 48,9 odstotka vprašanih "

Neverjetno.. Če bi bilo obratno (in bi mi Hrvatom prisluškovali), bi bil ta odstotek pri Hrvatih gladko ene 80% ampak mi pač s to našo mentaliteto uvidevnosti in iskanja krivca najprej pri svojih domačih včasih res mehkužno izpademo.

slovenci znajo samo pljuvati v lastno skledo...nobenega patriotizma, nič

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Pač nismo balkanci, smo raje hlapci, ampak Cerar je pa vsaj nekaj naredil prav, da ni nasedel provokaciji Milanoviæa.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
res se ne morem načuditi nad hlapčevskimi državljani te naše države...fak

http://www.rtvslo.si/slovenija...ski-meji/370845

Kot je en na rtvslo napisal komentar:
Citat:
" Da je za afero kriva hrvaška stran, meni 48,9 odstotka vprašanih "

Neverjetno.. Če bi bilo obratno (in bi mi Hrvatom prisluškovali), bi bil ta odstotek pri Hrvatih gladko ene 80% ampak mi pač s to našo mentaliteto uvidevnosti in iskanja krivca najprej pri svojih domačih včasih res mehkužno izpademo.

slovenci znajo samo pljuvati v lastno skledo...nobenega patriotizma, nič
SLOVENCI že vemo kako je prav in vredu, problem so" slovenc"i s fužin in ostalih getov kateri 120 % podpirajo æefurje ker so pač nihovi, in taki plujejo po nas SLOVENCIH, žalostno pa je da imajo ti "osebki" volilno pravico, zato pa je kot je !

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
In kaj boš dosegel, če bi zlivali gnojnico čez hrvate po forumih? nič od nič, oboji (mi in oni) korajžni po netu, v živo pa pyčke. Zato se nehaj usajat in pojdi ven... jaz sem glih s Šmarne gore prišel, kjer sem se bojeval med osamosvojitvijo.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Si se kaj bojeval sam s seboj? Moj rekord je 22min
tongue-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In kaj boš dosegel, če bi zlivali gnojnico čez hrvate po forumih? nič od nič, oboji (mi in oni) korajžni po netu, v živo pa pyčke. Zato se nehaj usajat in pojdi ven... jaz sem glih s Šmarne gore prišel, kjer sem se bojeval proti osamosvojitvi.
evil.gif
tako je bolj prav !
Aja pa ja da te niso z Begunj spustili ?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
stalno mešam Šmarjetno in Šmarno goro...kera je že kera?

Šmarna je tista na katero hodijo Ljubljanske cosmopolitanke in njihovi cucki?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Si se kaj bojeval sam s seboj? Moj rekord je 22min
tongue-1.gif
Nisem bil sam, zato se nisem s sabo..od kod? jaz hodim ponavadi iz Zavrha, ampak brez ure.

Od diskoteke....cez peske...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

čak mal špirit a hočeš povedat da še nisi bil na Šmarjetni?? Kakšen kranjčan pa si??
tongue-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Če bi vtipkal v Google; pizd@ po duši, bi te moral Google vprašat: ste morda mislili Hrvat?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

čak mal špirit a hočeš povedat da še nisi bil na Šmarjetni?? Kakšen kranjčan pa si??
tongue-1.gif

bil bil na obeh, ampam vedno ju mešam