Hrvate zajela panika, PIRANLEAKS !

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
I

Izbrisan uporabnik #488

Je varno iti na Hrvaško? Al je ustaševstvo spet v porastu?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.591
2.402
113
Pomurje
Sem na Krku. Zajebavam se z Hrvati. Smeha polno na zalost tudi na nas racun. Zalostno je da Hrvati zdaj rovarijo od kod prisluhi, nasi verjetno delajo v "tisini"

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Je varno iti na Hrvaško? Al je ustaševstvo spet v porastu?
Priporočam da si nabavil lokalne tablice, kjer boš dopustoval
evil.gif
.

Ne pozabi na hajdukov šal ter cd s Thomsonom, glasba se mora s slišati iz vozila.
https://sl.wikipedia.org/wiki/Marko_Perkovi%C4%87_-_Thompson

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Sem na Krku. Zajebavam se z Hrvati. Smeha polno na zalost tudi na nas racun. Zalostno je da Hrvati zdaj rovarijo od kod prisluhi, nasi verjetno delajo v "tisini"

Ti misliš, da se imate dobro. V resnici se ti smejejo v glavo ker jim tja nosiš denar in se "zajebavajo" s tabo kot mačka z mišjo.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Ti misliš, da se imate dobro. V resnici se ti smejejo v glavo ker jim tja nosiš denar in se "zajebavajo" s tabo kot mačka z mišjo.
Ja, nekam ga moraš. Eni na hrvaško, da uživajo v hrani in morju, drugi pa v NOVA24TV, da se bodo z novicami še bolj sekirali v vsakdanjem življenju.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik burst pravi:

Ja, nekam ga moraš. Eni na hrvaško, da uživajo v hrani in morju, drugi pa v NOVA24TV, da se bodo z novicami še bolj sekirali v vsakdanjem življenju.

[/QUOTE]

Hotel AMBASADOR REMISENS PREMIUM 5* (CRO Opatija) polpenzion 799 €

Hotel TITANIC PALACE 5* (Egipt, Hurgada) all inclusive 24 ur na dan 589 €

Za ležati v kakšnem grmu in 7 dni jesti Kekec pašteto je pa zares Hrvaška bistveno cenejša

PS- obe ponudbi sta za obdobje od 1...20 avgusta in sta povsem naključno izbrani. In na hrvaškem še prištej: pijačo, sadje, sladoled, parkirišče 10€/dan...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.082
-8.781
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Ne boš verjel, večina ljudi je politično neobremenjenih
smirk-1.gif
Glede meje se meče na trepalnice nekaj purgerjev in istrijanov, ostalim se gladko jebe

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
po reakcijah istrijanov in ribičev ne bi rekel, da se jim gladko jebe...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.161
113
Ok... Hrvati mi grejo na [cenzura], ker so milo rečeno najbolj hinavska in pokvarjena rasa na celem svetu. Kar se pa Egypta tiče, pa pač idi tja. 7 dni, od tega 1 izlet na piramide, 1 na snorklanje in 1 v puščavo, 100x vsiljivi prodajalci in imaš za celo življenje dovolj Egipta. Sicer ti tu kak glupi Rvat lahko uniči celo idilo v Jadranu, ampak če menjaš destinacijo iz Opatije malo južneje, ti to predstavlo lahko še kdo popravi. V Egiptu pa je vsepovsod enako.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Imam dva Hrvata kot prijatelja na FB in ni zaslediti nobene posebne aktivnosti, pa drugače vsak dr.k liketa in komentirata. To nekako ni interesantno. Pač pokazalo se je, da je slovenska diplomacija bolj boga, ampak to ni neka novica, ker gre za znano stvar.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:

Za ležati v kakšnem grmu in 7 dni jesti Kekec pašteto je pa zares Hrvaška bistveno cenejša

PS- obe ponudbi sta za obdobje od 1...20 avgusta in sta povsem naključno izbrani. In na hrvaškem še prištej: pijačo, sadje, sladoled, parkirišče 10€/dan...

[/QUOTE]

Ja, sam čunke pa nimajo egipčani, pa slanine tud ne. Nisem zbirčen, ampak sem za zajtrk jedel samo kruh pa marmeljad, potem sem pa iskal nekaj od kure, ostalih miljon jedi pa nisem mogel niti pogledat,vse v olju in z nekimi prelivi. Za mene, ogabno.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:

Ja, sam čunke pa nimajo egipčani, pa slanine tud ne. Nisem zbirčen, ampak sem za zajtrk jedel samo kruh pa marmeljad, potem sem pa iskal nekaj od kure, ostalih miljon jedi pa nisem mogel niti pogledat,vse v olju in z nekimi prelivi. Za mene, ogabno.

[/QUOTE]
Poznam take jamrače. Za vas je že hrvaška kulinarika eksotika.
Priporočam izlet na Dunaj (šnicli) in Munchen (klobase). Aja, pa ne pozabit pomfrija za prilogo naročit.
V Egiptu je hrana odlična! Res pa da sem bil v 5*.

p.s. kdo ne zna citirat (tega zgoraj (prvotni post) nisem izjavil jaz)!!!

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.596
113
Počasi se tole le ureja. Veliko drugega pride takole ven, med debato.
Torej vlada HR je reagirala na eno objavo v enem cajtngu. Tako kot bi naša, če bi kaj objavil Požar report ali pa Slo novice.
Torej je tisti na HR ambasadi ime s hišnikom debato o menjavi pipe?
Pač mi smo stvar vzeli profi v roke in uspeli.
Ja, kaj pa sta se pa pogovarjala naša dva? Kako z.j.e.b.a.t.i HR. In smo jih. Pa še mal cajta bi jima dal, pa bi jih ON še bolj.
Saj je Ona rekla ne vse, za nas je pomembno to in to. Vse sta dobro organizirala. Malce nerodno ampak SAMA!
Vsaj novo službo jima naj dajo.
Pa naj prisluškujejo. Njim to nič ne pomaga. Pa nNemčiji tudi nič, ko je USA prisluškovala Merklovi. Ali nekaj podobnega.
Arbitraža je rekla samo Dajte novega.
Me pa preganjana tole. Dokler bo Kučan živ, bom imel občutek da so v SLO slovenci, ki Sloveniji hočejoindelajo samo slabo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.591
2.402
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Seveda smo vsi grozno obremnejeni s tem. Misliš, da te ima avstrijec bolj rad kot hrvat, ko nosiš v A denar?

Vsak te ima rad dokler daš denar, ko pa več ni €€€ pol pa se začne prava "ljubezen".

Nič, grem na tenis s Hrvatom, če dovoliš seveda.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ok... Hrvati mi grejo na [cenzura], ker so milo rečeno najbolj hinavska in pokvarjena rasa na celem svetu. Kar se pa Egypta tiče, pa pač idi tja. 7 dni, od tega 1 izlet na piramide, 1 na snorklanje in 1 v puščavo, 100x vsiljivi prodajalci in imaš za celo življenje dovolj Egipta. Sicer ti tu kak glupi Rvat lahko uniči celo idilo v Jadranu, ampak če menjaš destinacijo iz Opatije malo južneje, ti to predstavlo lahko še kdo popravi. V Egiptu pa je vsepovsod enako.
Sem dal za primerjavo pač prva dva hotela z ene spletne strani, katera ponuja letovanja. Lahko bi prilepil tudi Dubrovnik, kateri je južneje a bi razlika verjetno bila še večja.
Poanta je v tem, da se primerja 7 dni cenovno primerljivega dopusta na hrvaški obali s Kekec pašteto in kašno sobo v apartmaju nekaj 10 km od obale kjer dobiš sonce, slano vodo in lupljenje na vsakem koraku in je to nekaj najčudovitejšega kar lahko človek doživi in pa 7 dni letovanja v hotelu 5* kjer poleg sonca, slane vode in lupljenja s strani vsiljivih trgovcev dobiš še piramide, safari, snorkanje na grebenu...kar bi naj bilo pa absolutno zanič.

PS- pa obstaja še Turčija, Ciper, Bolgarija, Palma de...