Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Jebeš hrvate, naj oni kar oglašujejo tam vodo......mi tam prodajamo vino!
Nimamo pa oglasa na Manhattnu
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
A je to kakšno propagandno sporočilo ali neodvisen "review"?Citat:
Jana Natural Artesian Water is served at Hollywood parties, top restaurants and cafes in New York City, and at area Health Clubs. After all, it is the bottled water of choice by top models, athletes, and other influential people around the world.
Jana is the official water for Madison Square Garden and the water sponsor for both the Knicks and Rangers.
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
In to v Beli hiši
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pozicionirali so se kot takšni. Del poslovne strategije. Kaj pa je na Evian vodi posebnega, razen pozicioniranja?
Podobno kot pivo Stella Artois. Doma cheap pivo, s pozicioniranjem čisto drugače v tujini.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če smo že natančni, kakšna je razlika med evian, tuš, mercator in tisto iz pipe?
Podjetje oglašuje, kjer se mu splača in kakor se mu splača. Zanimivo pa je, da se vidi, da gre za hrvaški proizvod. Hrvati so očitno ponosni, da so Hrvati in tudi njihova podjetja so na to ponosna. Slovenci pa pač nekega pretiranega nacionalnega ponosa nimamo, razen če gre za "vojno" s Hrvati in ostalimi sosedi.Citat:
Uporabnik GSMobil pravi: Zakaj Hrvati oglašujejo svoje izdelke po New Yorku, Slovenci pa ne?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj je očitno. To je božje oko.Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Kaj je pa tista svetloba na nebu??
Daj postaj v ono temo o bogu...