Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pokaži dejstva, prosim te.
1) osebo, ki ima kakršnokoli omejitev več kot 1 leto (in osebo, ki jo ima zaradi mene!)
Dovolj je , da pogledaš moj profil in boš ugotovil, da je omejitev že več kot eno leto pa vam nobeden ni jokal, vi pa jokate vsakič.
2) Mojo plačilko, ki pravzaprav niti ne igra vloge
Mislim, da je to tvoja osebna stvar, vendar lahko si tudi mehanik, pa to ni ovira za sponzoriranje iz strani Simobil-a ali Mobitel-a in skozi tvoje poste na forumu ni težko to ugotoviti, evo ti tipični skorajšnji svež primer;
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
@Dekster: Akcija je bila v načrtu, preden je Tušmobil karkoli predstavil, tako da ...
Od kdaj neodvisni moderator ve kakšni so plani operaterja
3) Pokaži moj subjektiven odnos
Blokirali ste par tem, kjerkoli jo je slabše v argumetih odnesel Simobil, pravtako Mobitel, začni iskati od cca 10 strani naprej. To so bile samostojne teme, pa ste jih zaklenili, da gredo lepo v pozabo, v isti sapi pa so vas polna usta, kako naj odpremo svojo temu ter pišemo. Tipičen primer, zaklenjeno brez razlage KLIK očitno je mobitelovemu zaposlenemu zmanjkalo argumentov, pa se je mogel mal zjokat in zagrozil moderarorju, zaradi negativnega konteksa po njegovem delodajalcu in še imamo takšne primere
4) Pokaži, kje ne spoštujem mnenja uporabnikov (ko je le-to objektivno in argumentirano)
Spoštuješ, spoštuješ, samo vprašanje je čigave, preberi si še enkrat post višje?
5) koliko ljudi je bilo z moje strani sankcioniranih in še huje, enega, ki je bil?
Kako pa naj to vem? Groziš konstantno, očitno prepuščaš drugim, da izvedejo blokade, namesto tebe