Hrvaška pred bankrotom

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ok, bom o poskusu poročal poleti.
grin1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj pa ne bi govoril slovensko? A oni govorijo po naše, ko pridejo sem? A ko greš v it, tud govoriš italijansko?

sej... izkušnenj je dost! slabih in dobrih. Sam slabe dost dlje ostanejo v spominu. Kolegu so lansko leto predrli gume na avtu, apartma jim je pred očmi podražila ena stara mama... Pa niso bili nikol neki hudi antihrvati. Pač so šli na morje, kot vsako leto.
če so hrvati omejeni in ne govorijo (ali nočejo govorit) po naše, še ni potrebe, da bi moral jaz biti enak. nekako se raje zgledujem po boljših od mene, ne pa slabših.
seveda pa moraš hrvate, tako kot vse balkance vzeti rezervo. enkrat nas je šla večja družba na večerjo v neko konobo v medulinu. v ceniku je imel ceno za 30 kun, na računu je bilo vino 40 kun. ko smo natakarja vprašali zakaj, je rekel, da mu je zmanjkalo tistega za 30 in nam je pač dal tistega za 40 kun. račun smo sicer plačali, pustili pa nismo nobene napitnine. tako je natakara profitiral 10 kun na vinu in ostal brez nekaj 10 kun napitnine. in pa strank v bodoče.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
...

Vse se da za male pare, če si si le z žlahto dober in se znaš zmenit z domačini,...
hočeš reči, vse se da zmenit z govedom
evil.gif

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.168
1.144
113
Tukaj pa sploh ni mimo udaril, ampak je zadel "žebljico na glavico".
Ker noče plačevati pretirane cene hrane na hrvaškem (predrage vinjete),
bo robo pripeljal s sabo (se bo vozil po lokalnih cestah).

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
na rab me je lani prišla pot avtocesta + trajekt na obe strani skoraj 40 evrov! To je več kot naša vinjeta!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ja, ja,

ze prej vas je en natrofu, ko vas je enacu s "cehi"
in prav je imel

Sem slovenec saj sem že napisal
evil.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Sej hrvatom v osnovi privoščiš, sam če malo bolje premisliš je pa narod revež. Politike majo še bl glupe kot mi (če je sploh možno), država je u k (zato se tudi razvija nacionalizem), sedaj so jim pa še vse življenske prihranke pobrali za stara leta.
Kar predstavljajte si....Meni se smilijo

Tisti, ki Hrvatom (al pa komurkoli drugemu) privošči sesutje pokojninskega sistema je rahlo moten.

Ko so pa srbske tanke spustli skozi v slovenijo, pol pa ni bil noben moten?
confused-1.gif

Ma dej... Nemcem in Avstrijcem pa mal manj kot rit nastavljaš
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Seveda so bili moteni in moteni so sedaj tudi tisti, ki so to pozabili, da so ustaši ploskali Srbom, ko so hoteli okupirat Slovenijo.

Jaz jim ne bi nič pomagal, kaj so skuhali naj pojejo.
Drugače jim pa naj Kinmod pomaga on jih ima zelo rad.

Kinmond jih nima rad ampak z razliko od večine ne razmišlja na ravni tlinajstletnikov. Kdaj se boste začel zavedat, da bankrot Hrvaške nebi Sloveniji prinesel nič dobrega. No pa saj to je znano, da bi Slovenc takoj podpisal, da njemu 2 krave crknejo, če bo sosedu ena več...