Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Sej hrvatom v osnovi privoščiš, sam če malo bolje premisliš je pa narod revež. Politike majo še bl glupe kot mi (če je sploh možno), država je u k (zato se tudi razvija nacionalizem), sedaj so jim pa še vse življenske prihranke pobrali za stara leta.
Kar predstavljajte si....Meni se smilijo
Tisti, ki Hrvatom (al pa komurkoli drugemu) privošči sesutje pokojninskega sistema je rahlo moten.
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Mogoče bomo pa Slovenci deležni lepše turistične postrežbe...jst sm vedno rekla, še prosili nas bodo nej pridemo k njim na dopust...
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Bravo Čeha
Zakaj potem na dopust? Ne štekam res ne.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ker imam zakuplen apartman za celo leto za tisoč evrov.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
...
Ok tut sam grem s frendi poleti za cel mesec dol, ker mamo v celoletnem najemu en mali apartmajček,
ampak špecerijo vozim od doma. Pa ne zato ker so oni malo dražji, ampak ker jim prašičem nedam niti kune če to
le ni potrebno. Jebeno srečo imajo da je meni Pag eno najlepših destinacij in da me tja dol vežejo 20 let stari spomini,
ko sem kot 5 letnik nabiral želvice po travi. Takrat še je bilo tam rajsko, danes je to sama komercijala, "ko ima love i jače kola od suseda",...
katastrofa! In jim nedam niti kune.
imel tolko slaibh izkušenj da lahko začnem pisat o policajih, njihovi INI, trgovinah, kafanah pa nebom fertik do ju3,...
Sej je Jelinčič dobro reko; Goveda!
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Bravo Čeha
Zakaj potem na dopust? Ne štekam res ne.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj pa ne bi govoril slovensko? A oni govorijo po naše, ko pridejo sem? A ko greš v it, tud govoriš italijansko?.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj pa ne bi govoril slovensko? A oni govorijo po naše, ko pridejo sem? A ko greš v it, tud govoriš italijansko?.
Jaz ja. A naj probam na Siciliji s slovenščino?