Nisem vedel, da imajo kartico zvestobe!!!naroci si kavo
Vsi so na telefonih, vsak s svojim parfumom za 100€, iz klozeta smrdi. Na palubi se sedi...prirodna klima.klepetaj s sopotniki.
Jah, jaz sem bil sicer malo dlje, ampak hotel 5* all inclusive za ceno kontejnerja v kampu. Lepo je biti prereven za hrvatijo.Nope, lanska sezona je bila -3/4 mio manj nočitev proti 2024.
Drugače pa ja....kje je jambranje, kje so računi?? Kaj se dogaja? Ali sploh noben ni šel na morje, ali pa so se vsi navadili na te cene.
Jaz žal ne morem komentirati, sem prereven za hrčke, zato lp iz Cipra. Tu jim je malo sila in smo za ceno kontejnerja v hr kempu dobili apartma v sklopu 4* hotela polpenzion, kjer nas strežejo pri riti in glavi. Še kafe šalce nam pomijejo čistilke iz filipinov vsako dopoldne
Mali bazen je za palmo, idealno za not vrečt po jutranji kavici, levo gostilna, za gostilno bazenski kompleks, ravno na sliki za hotelom peščena plaža.
Poglej priponko 107112
Poglej priponko 107113
Nazadnje sem taki komplet pri tatu hrvatu videl za 25€
Poglej priponko 107114
Do mesta zvečer pa je 15 min peš
Poglej priponko 107115
Priporočam za drzne avanturiste, ki bi si upali probat še kaj drugega kot hr.
O cenah hrane in pijače ne bi, ker so me 3 leta nazaj hrčkoloverji tu raztrgali zaradi tega

Jaz Senja ne prenesem, zato vedno Lj-Zg-Gospić-Karlobag-trajekt. Cez velebit je sicer kar nekaj ovinkov, ampak je lep razgled, magistrala v to smer (Karlobag-Prizna/Stinica) pa bolj prijazna in prazna. Po tej poti sem (v kontra smeri) to soboto zarana rabil 3 ure.Vozim iz LJ, normalen avto z ne preveč prtljage. Tisti ovinki okrog Senja mi ne dišijo najbolj, ampak bit več kot uro na trajektu mi tud ne diši. Sem gledala pa iz Valbiske vozi samo parkrat na dan, plus ne bi rada tvegala kakšnega zastoja na Krku, tako da bo po mojem kar Stinica.
Jah, jaz sem bil sicer malo dlje, ampak hotel 5* all inclusive za ceno kontejnerja v kampu. Lepo je biti prereven za hrvatijo.![]()
Pripelješ, avto postaviš v vrsto in greš na šalter kupit karto. Potem pa čakaš da se vkrcaš.Tako je naneslo, da bom prvič v življenju vozila avto na trajekt. Ker sem se iz te debate že nekaj koristnega naučila (npr katere karte ti garantirajo plac na trajektu in da je treba prej pridet), se priporočam za še kakšen nasvet. Sem stereotipna ženska, ki trikrat namota za parkirat se. A moram kaj posebej pazit pri uvozu na trajekt? Končni cilj je Lopar na Rabu, predvidena ruta je preko Stinice. A je slučajno preko Krka in Valbiske kaj boljš? Skratka, kdor bi rad razkazal svoje bogastvo izkušenj, zdaj ima super priložnost.![]()
Nisi mogel nikogar vprašati za cenik oz. koliko je runda ?Jah glej, mi revni se pač moramo znajti vsak po svoje
Najbolj me je na koncu šokiral račun za pijačo ob večerji. Cenika ni bilo, pisalo se je samo na apartma, vsak večer smo naročili isto...2x veliko pivo, 1l vode in ledeni čaj. Ob check outu sem bil malo nervozen, potem pa dobim račun: taka runda nas je stala vsak večer 10€. Sprejemljivo za nas siromake