Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

jest5

Guru
18. avg 2007
26.594
-8.919
113
Zdej pa počakajmo na jok in stok, ko začnejo to počet množično pri nas.

Recimo kak udaren naslov v temu primernem mediju "Nenasitna Roš zaračunava 10% postrežnine" :evil:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.891
7.053
113
Samo vprašanje, a si pogledal račun? Medva sva bila v gostilnah v strogem centru in mislim, da enkrat tudi v Ale nakupovalnem centru, aja pa v "famoznem" Starbucku, vsepovsod so zaračunali avtomatsko napitnino.
Ok, bom pozoren naslednjič. Nisem imel občutka da bi več plačal. Nisem ravno "gorenjc", ampak na denar pa vseeno gledam.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.459
1.446
113
Gv6iNuqWIAAOncB.jpg

Gv6iPMNW4AA0_Qm.jpg
Glede da snemam vse sestanke in ostalo sem opazil zelo zanimiv trend.
Nisem nikoli hotel biti rasist ali kaj podobnega a vendar realnosti ne morem zanemariti...

Za vse pizdarije, ki so se mi zgodile so bile odgovorne ženske na visokih položajih v javnem sektorju.
Z moškimi ni bilo težav.

Zanimivo pa je da sem v privatnem sektorju sodeloval z prek 200 direktorji in direktoricami in nikoli nobenega problema.

Tako da "bojte se oseb ženskega spola v javnem sektorju na visokih položajih".

• Všeč mi je
Reactions: Fadil in Feniks

Sulc

Majstr
22. avg 2007
1.008
212
63
Zakaj točno že? A če bi država nabila 20% davka na vse, kar se plačuje, bi bli tud tiho? Ne raumem, čemu bi plačeval nekaj, s čimer konec koncev lahko tudi nisem bil zadovoljen?
Daj no, nima veze.
To bi morali uvesti še na pošti, računih za elektriko, internet, pri najemnini, obrokih za kredit... zakaj bi pri napitnini izpadla npr. gospa na bančnem okencu?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.891
7.053
113
Točno tako, zakaj jaz, ki se jebem z raznoraznimi problemi ne dobim napitnine? Zato ker mi je pajac na drugi strani telefone ne da? Zakaj sem pa jaz primoran to plačat (raznoraznim, da ne rečem, in nočem biti žaljiv, polpismenim) natakarjem?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.875
2.576
113
Emona / Carnium
Žal firma ni moja. Kot tudi lokal (večinoma) ni natakarjev.
Potem predlagaj lastniku firme, da za to ker se ti je*eš s problemi, on dobi napitnino? Ti dobiš že plačo...regres, bonuse, faluse,...
Če pa ti to ni všeč, pa predlagaj dvig plače, pa se ti potem je*e za napitnino...al je problem kje drugje?

Natakarju nisi primoran plačati. Poiščeš oštarijo, kjer tega ni ali pa gledaš samo decimalke na računu za vse pred vejico se ti pa fržmaga...lahko tudi sam skuhaš, greš v menzo, ostaneš doma...

• Všeč mi je
Reactions: jest5

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.891
7.053
113
Potem predlagaj lastniku firme, da za to ker se ti je*eš s problemi, on dobi napitnino? Ti dobiš že plačo...regres, bonuse, faluse,...
Če pa ti to ni všeč, pa predlagaj dvig plače, pa se ti potem je*e za napitnino...al je problem kje drugje?

Natakarju nisi primoran plačati. Poiščeš oštarijo, kjer tega ni ali pa gledaš samo decimalke na računu za vse pred vejico se ti pa fržmaga...lahko tudi sam skuhaš, greš v menzo, ostaneš doma...
Malo si zamešal strani, oziroma sistem. Jaz od nobenega ne zahtevam napitnine. Natanko vem kaoliko bo kapnilo 10tega v mescu. Vem kakšno imam plačo. Ne prenašam moje tegobe na stranke. A razumeš? Zakaj the fack se tako obnaša do mene natakar?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.875
2.576
113
Emona / Carnium
Malo si zamešal strani, oziroma sistem. Jaz od nobenega ne zahtevam napitnine. Natanko vem kaoliko bo kapnilo 10tega v mescu. Vem kakšno imam plačo. Ne prenašam moje tegobe na stranke. A razumeš? Zakaj the fack se tako obnaša do mene natakar?
Ej, sorry Daci boy. Tole: "zakaj jaz, ki se jebem z raznoraznimi problemi ne dobim napitnine?" sem razumel, kot da si želiš napitnine (al napitnino, al napitnin?). Sedaj razumem, da samo ne maraš svojega dela (ker tako grdo govoriš, da se je*eš s pajaci). Natakar to vsaj skrije, da mu greš na ku*ac :evil:

When in Pešta, just fešta! Večeras je naša feštaaaaaa...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.891
7.053
113
Ej, sorry Daci boy. Tole: "zakaj jaz, ki se jebem z raznoraznimi problemi ne dobim napitnine?" sem razumel, kot da si želiš napitnine (al napitnino, al napitnin?). Sedaj razumem, da samo ne maraš svojega dela (ker tako grdo govoriš, da se je*eš s pajaci). Natakar to vsaj skrije, da mu greš na ku*ac :evil:

When in Pešta, just fešta! Večeras je naša feštaaaaaa...
Takole si ti razlagaš. To je tvoj aspekt. Sem sicer zadovoljen s svojo službo. Rad opravljam svoje delo. Plače pa seveda nikol ni dovolj (komu pa je??), ampak kot sem rekel, tega ne zahtevam od svojih strank. Malo si kiksnil s svojimi umotvori, oprosti ampak si. Moje vprašanje je bilo retorično. Bo šlo za drugič?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.179
7.618
113
Zdej pa počakajmo na jok in stok, ko začnejo to počet množično pri nas.

Recimo kak udaren naslov v temu primernem mediju "Nenasitna Roš zaračunava 10% postrežnine" :evil:

Ponovno.. Pogrinjki in kosi kruha so ze en cas v ceni v pri nas. Pa niso vedno bili. Niste nikoli po gostilnah hodili v otrostvu? Kosi kruha so se šteli, ce si ga ob župi pojedel.