Ok, bom pozoren naslednjič. Nisem imel občutka da bi več plačal. Nisem ravno "gorenjc", ampak na denar pa vseeno gledam.Samo vprašanje, a si pogledal račun? Medva sva bila v gostilnah v strogem centru in mislim, da enkrat tudi v Ale nakupovalnem centru, aja pa v "famoznem" Starbucku, vsepovsod so zaračunali avtomatsko napitnino.
Glede da snemam vse sestanke in ostalo sem opazil zelo zanimiv trend.
Zakaj točno že? A če bi država nabila 20% davka na vse, kar se plačuje, bi bli tud tiho? Ne raumem, čemu bi plačeval nekaj, s čimer konec koncev lahko tudi nisem bil zadovoljen?Super praksa, ki bi morala biti vpeljana povsod kjer se kaj plačuje
Daj no, nima veze.Zakaj točno že? A če bi država nabila 20% davka na vse, kar se plačuje, bi bli tud tiho? Ne raumem, čemu bi plačeval nekaj, s čimer konec koncev lahko tudi nisem bil zadovoljen?
Žal firma ni moja. Kot tudi lokal (večinoma) ni natakarjev.Daš dve napitnini v ceno storitve in namesto da ti jo "nekdo da", jo daš ti v obliki obeska z logotipom firme?
nisi imel kaj drugega napisat pa si hotel malo ispast pameten???Super praksa, ki bi morala biti vpeljana povsod kjer se kaj plačuje
Potem predlagaj lastniku firme, da za to ker se ti je*eš s problemi, on dobi napitnino? Ti dobiš že plačo...regres, bonuse, faluse,...Žal firma ni moja. Kot tudi lokal (večinoma) ni natakarjev.
Malo si zamešal strani, oziroma sistem. Jaz od nobenega ne zahtevam napitnine. Natanko vem kaoliko bo kapnilo 10tega v mescu. Vem kakšno imam plačo. Ne prenašam moje tegobe na stranke. A razumeš? Zakaj the fack se tako obnaša do mene natakar?Potem predlagaj lastniku firme, da za to ker se ti je*eš s problemi, on dobi napitnino? Ti dobiš že plačo...regres, bonuse, faluse,...
Če pa ti to ni všeč, pa predlagaj dvig plače, pa se ti potem je*e za napitnino...al je problem kje drugje?
Natakarju nisi primoran plačati. Poiščeš oštarijo, kjer tega ni ali pa gledaš samo decimalke na računu za vse pred vejico se ti pa fržmaga...lahko tudi sam skuhaš, greš v menzo, ostaneš doma...
Nisem prav pameten, napitnine sem si pa zaželel.nisi imel kaj drugega napisat pa si hotel malo ispast pameten???
Konobar, opusti rukuNisem prav pameten, napitnine sem si pa zaželel.
Jpg/avi/mov.....or didnt happen!Jah mislim, tema o hrvatski vukojebini, pristanemo v Budimpešti, na koncu pa komu sem dala... v Budimpešti??
Dajem pa samo svojemu, že 23 let + in ja tudi v Budimpešti.
Pa hvala, lepo je biti nazaj![]()
Ej, sorry Daci boy. Tole: "zakaj jaz, ki se jebem z raznoraznimi problemi ne dobim napitnine?" sem razumel, kot da si želiš napitnine (al napitnino, al napitnin?). Sedaj razumem, da samo ne maraš svojega dela (ker tako grdo govoriš, da se je*eš s pajaci). Natakar to vsaj skrije, da mu greš na ku*acMalo si zamešal strani, oziroma sistem. Jaz od nobenega ne zahtevam napitnine. Natanko vem kaoliko bo kapnilo 10tega v mescu. Vem kakšno imam plačo. Ne prenašam moje tegobe na stranke. A razumeš? Zakaj the fack se tako obnaša do mene natakar?
Takole si ti razlagaš. To je tvoj aspekt. Sem sicer zadovoljen s svojo službo. Rad opravljam svoje delo. Plače pa seveda nikol ni dovolj (komu pa je??), ampak kot sem rekel, tega ne zahtevam od svojih strank. Malo si kiksnil s svojimi umotvori, oprosti ampak si. Moje vprašanje je bilo retorično. Bo šlo za drugič?Ej, sorry Daci boy. Tole: "zakaj jaz, ki se jebem z raznoraznimi problemi ne dobim napitnine?" sem razumel, kot da si želiš napitnine (al napitnino, al napitnin?). Sedaj razumem, da samo ne maraš svojega dela (ker tako grdo govoriš, da se je*eš s pajaci). Natakar to vsaj skrije, da mu greš na ku*ac
When in Pešta, just fešta! Večeras je naša feštaaaaaa...
Zdej pa počakajmo na jok in stok, ko začnejo to počet množično pri nas.
Recimo kak udaren naslov v temu primernem mediju "Nenasitna Roš zaračunava 10% postrežnine"![]()
jeKonobar, opusti ruku![]()