A uni Slovenci k so prej klali Slovence vas pa ne motijo?Nas motijo Slovenci, ki so klali Slovence, ko je bilo že vsega konec!
In jih skrivali!
A uni Slovenci k so prej klali Slovence vas pa ne motijo?Nas motijo Slovenci, ki so klali Slovence, ko je bilo že vsega konec!
In jih skrivali!
Kolk jih je pa tko dejansko bilo, mislim, takih ki so dejansko klali in niso bili namišljeni morebitni sovražnik, ki pač ne spi?A uni Slovenci k so prej klali Slovence vas pa ne motijo?
V bistvu vas ne motijo ne eni ne drugi. Motijo vas le to, da niste vi na oblasti. Vse ostalo je samo lapanje, zavajanje in nagajanje za dosego vaših političnih oziroma finančnih ciljev.A uni Slovenci k so prej klali Slovence vas pa ne motijo?
Več kot sedaj ciganov.Kolk jih je pa tko dejansko bilo, mislim, takih ki so dejansko klali in niso bili namišljeni morebitni sovražnik, ki pač ne spi?
"ampak lahko pa bi!!! prisegli so!!!!"
In kdaj si bil nazadnje v Budimpešti?Meni niso nikoli.
Decembra sem bil nazadnje. Skupaj 3 dni, in vse smo jedli zunaj. Mogoče sem pa imel srečo ali pa tako čudno izgledam in nobenemu na misel ne pride da mi zaračuna kaj extra.In kdaj si bil nazadnje v Budimpešti?
Jaz sem bila pred 1 tednom in ja tako kot je rekel Spenstar, avtomatsko ti v vseh gostilnah, kafičih nabijejo 10 % napitnino. Pri Ubru imaš pa možnost ali boš dal napitnino ali ne, jaz sem jo vedno dala.
Napitnino bumbarVedno si dala![]()
Zajtrk za petelinaNapitnino bumbarin ja tudi to
, danes zjutraj.
Tu je za dodati, da naši mediji vztrajno izpuščajo komunizem kot totalitarno ideologijo, čeprav je na Hrvaškem prav tako sporen. In o katerem pišejo tudi naročniki črnih antifašističnih jumbo plakatov:Na Hrvaškem so leta 2023 znatno zaostrili kazni za kršenje javnega reda in miru, kamor spadajo tudi dejanja spodbujanja in širjenja sovraštva. Dotlej je najvišja denarna kazen za prekrške, storjene z izpostavljanjem določenih simbolov, ki izražajo, ali spodbujajo sovraštvo, ali z vzklikanjem ali petjem ustaškega ali nacističnega pozdrava, znašala 150 evrov. Po novem zakonu, ki je v veljavi sedaj, pa znaša od 700 do 4.000 evrov.
Vsaj očistil bi jih lahko, bljak
Pogovarjamo se o Budimpešti!Napitnino bumbarin ja tudi to
, danes zjutraj.
Čaki, čaki!... Veliko je bilo govora o komunistični zastavi na paradi v Zagrebu. Pri nas naprimer take zastave niso problematizirane...
Jah mislim, tema o hrvatski vukojebini, pristanemo v Budimpešti, na koncu pa komu sem dala... v Budimpešti??Pogovarjamo se o Budimpešti!
Si komu dala ali ne - v Budimpešti?
p.s. redko, po redko te videvam. DOBRODOŠLA!
Samo vprašanje, a si pogledal račun? Medva sva bila v gostilnah v strogem centru in mislim, da enkrat tudi v Ale nakupovalnem centru, aja pa v "famoznem" Starbucku, vsepovsod so zaračunali avtomatsko napitnino.Decembra sem bil nazadnje. Skupaj 3 dni, in vse smo jedli zunaj. Mogoče sem pa imel srečo ali pa tako čudno izgledam in nobenemu na misel ne pride da mi zaračuna kaj extra.
Na Madžarskem se vse pogosteje na račun dodaja plačilo za strežbo, ki znaša od 10 do 15 odstotkov.Ps
Tukaj najbolje piše. Avtomatsko ti pritisnejo 10 % za strežbo, lahko je maskirano z napitnino.