Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V bistvu vas ne motijo ne eni ne drugi. Motijo vas le to, da niste vi na oblasti. Vse ostalo je samo lapanje, zavajanje in nagajanje za dosego vaših političnih oziroma finančnih ciljev.
In kdaj si bil nazadnje v Budimpešti?
Jaz sem bila pred 1 tednom in ja tako kot je rekel Spenstar, avtomatsko ti v vseh gostilnah, kafičih nabijejo 10 % napitnino. Pri Ubru imaš pa možnost ali boš dal napitnino ali ne, jaz sem jo vedno dala.
In kdaj si bil nazadnje v Budimpešti?
Jaz sem bila pred 1 tednom in ja tako kot je rekel Spenstar, avtomatsko ti v vseh gostilnah, kafičih nabijejo 10 % napitnino. Pri Ubru imaš pa možnost ali boš dal napitnino ali ne, jaz sem jo vedno dala.
Decembra sem bil nazadnje. Skupaj 3 dni, in vse smo jedli zunaj. Mogoče sem pa imel srečo ali pa tako čudno izgledam in nobenemu na misel ne pride da mi zaračuna kaj extra.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.